Lokka

Lokka wil dat online shoppers weer naar lokale retailers gaan. Steeds meer mensen shoppen online, maar missen het contact in de winkel. Ze willen het gemak van online, maar de service van offline. Waarom combineren we dat dan niet gewoon? Met Lokka helpen winkeliers, nieuwe klanten ook online, alsof ze in de winkel staan.

Klanten geven via de Lokka app aan wat ze zoeken, Lokka matcht deze klanten met jouw winkel en jij als winkelier legt eenvoudig contact. Eerst online, maar daarna gewoon in de winkel. Meer online zichtbaarheid en nieuwe klanten zonder gedoe. Binnen 5 minuten geregeld. Bekijk de video hoe je binnen 5 minuten meer klanten naar je winkel haalt.

Doelgroepen:

  • Lokale winkeliers
  • Centrum- en binnenstadmanagers

Verschenen artikelen

“Op dit moment is je online succes vooral afhankelijk van je marketingbudget. Dat vinden wij raar en niet in het belang van de consument. Net als in de fysieke winkel, zouden ondernemers zich ook online moeten kunnen onderscheiden met hun service en advies.”

Alexander Sinke

Relevantie voor centrumgebieden

– Meer omzet voor lokale ondernemers
– Meer mensen naar de binnenstad in plaats van online
– Iedere winkelier kan meedoen, binnen 5 minuten

Trots op…

Trots om te zien hoe winkeliers die gewend zijn om mensen in hun fysieke winkel te helpen, zo makkelijk ook goed advies geven online en daardoor meer verkopen. Goede service en advies zit gewoon in het DNA lijkt wel, dan maakt het niet uit of het offline of online is.

Kennis van Lokka

Geen items gevonden

Delen: