New Story

New Story is een bureau dat anders is, anders denkt en anders werkt dan de gebruikelijke marketing- of reclamebureaus. Wij kiezen voor service design en denken vanuit de totale klantervaring. Want dat is wat het succes bepaalt.

Om ruimte te geven voor ideeën hebben we hoog op het duin een creatieve plek gecreëerd, die uitkijkt over de Noordzee. Daar werken we in co-creatie samen met klanten. Zo maken we het verschil met plezier. Want van leuk werk, komt goed werk – daar zijn we van overtuigd. 

Met agile marketing en design thinking methodieken werken we aan optimale gebruikservaringen. We helpen je van het ontwikkelen van je merkstrategie tot het optimaliseren van alle middelen in de Customer Journey. Of het nu gaat om een huisstijl, een effectieve website of een slimme social media campagne, we ontwikkelen middelen die werken.  

Dat doen we met meer dan 60 collega’s. Onze strategen, concepters, marketeers, designers, content producers, usability experts, developers en onze klanten vinden elkaar in de duinvilla van New Story. De plek waar plezier prestatie ontmoet.

Relevantie voor centrumgebieden

Met onze methodieken helpen we centrumgebieden en haar retailers met: 

  1. een sterk merk;
  2. meerwaarde vanuit een goede samenwerking tussen gemeente, vastgoed en ondernemers;
  3. het verhogen van traffic en omzet;
  4. het ontwikkelen van de middelen die daarvoor nodig zijn.

Delen: