New Story

Wij zijn Creative Marketing Engineers die vooruitgang creëren. Ons multidisciplinaire bureau werkt elke dag met partners aan het volgende hoofdstuk van hun digitale evolutie. Strategie, creatie, development en marketingtechnologie smelten samen bij New Story. We zijn gefocust op de ontwikkeling en groei van digitaal gedreven platformen. Voorbeelden daarvan zijn SunnyCars, Van der Valk en Vogelbescherming Nederland.

Wij zijn ervan overtuigd: een full-service bureau bestaat niet. Omdat er voortdurend nieuwe technologieën en platforms opkomen, ontbreekt het ieder bureau – vroeg of laat – aan de expertise die nodig is. Daarom moedigen we merken aan om samen te werken met partners waar ze vertrouwen in hebben. Jouw merk verdient het bureau dat het beste bij je past.

Van een start-up op zolder is New Story uitgegroeid tot het multidisciplinaire bureau van vandaag dat 70+ specialisten telt. In 26 jaar hebben we ons ontwikkeld tot een bevlogen bureau waarbij samenwerken het leidend principe is voor alles wat we doen. New Story heeft de processen en methodieken geoptimaliseerd die alle stakeholders verbinden en versterken. Onze mapping methodiek speelt hierbij een centrale rol.

Relevantie voor centrumgebieden

Met onze methodieken helpen we centrumgebieden en haar retailers met: 

  1. een sterk merk;
  2. meerwaarde vanuit een goede samenwerking tussen gemeente, vastgoed en ondernemers;
  3. het verhogen van traffic en omzet;
  4. het ontwikkelen van de middelen die daarvoor nodig zijn.

Trost op…

Technologische upgrade voor de Tuinvogeltelling

Voor Vogelbescherming Nederland zijn wij al jaren de favoriete ontwikkelpartner. Net als deze organisatie zetten wij ons in voor de vogelstand en voor meer vogel betrokkenheid in Nederland. En dat gaat goed. Er zijn nieuwe mijlpalen bereikt. Nog nooit is de Tuinvogeltelling web app zo vaak aangeroepen en benut als vorige keer.

Delen: