DNWS-event
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

CMA Online sessie: Samenwerking op de arbeidsmarkt voor retail succes! – 25 september 2023

De centrummanager krijgt steeds meer hulpvragen van ondernemers in het centrumgebied m.b.t. het vinden van (juiste) medewerkers. De arbeidsmarktkrapte draagt daar voor een belangrijk deel aan bij. De vragen variëren van het ondersteunen bij werven & selecteren tot hoe kan ik medewerkers binden & blijven boeien.

De Human Capital Agenda van de Retailagenda (HCA) biedt als kennismakelaar praktische handvatten en brengt partijen met elkaar in verbinding om nieuwe samenwerkingen te stimuleren. Zo kijken we ook graag met jou als centrummanager en bestuurder naar oplossingsrichtingen m.b.t. het arbeidsmarkt vraagstuk.

Onderstaande uitnodiging is verstuurd vanuit CentrumManagement Academy.

Uitnodiging: Online sessie ‘samenwerking op de arbeidsmarkt voor retail succes!’ 

Beste Centrummanager, beste bestuurder,

Wij zijn verheugd je uit te nodigen voor een inspirerende online bijeenkomst op maandag 25 september van 19.30uur – 20.30uur. Een uur gewijd aan het verkennen van oplossingen voor uitdagingen in de retailsector en dan met name de uitdagingen op de arbeidsmarkt.

De uitdaging: Samen op zoek naar groei met de juiste mensen
In een veranderd retail landschap, staan we allemaal voor verschillende uitdagingen op het gebied van arbeidsmarktvraagstukken. Het is onze overtuiging dat samenwerking de sleutel is tot succes. Samen aan tafel, samen zoekend naar innovatieve oplossingen.

Onze aanpak: Investeren in mensen
Wij geloven dat elk succes in de retailsector wordt gedreven door mensen. Daarom investeren wij in de menselijke factor. Onze benadering is mensgericht, omdat we geloven dat dit de weg is naar duurzaam succes. Tijdens deze bijeenkomst zullen we jullie uitgebreid informeren over de diverse tools die de Retailagenda te bieden heeft om jullie te ondersteunen. Enkele onderwerpen zijn:

  • Faciliteren van contacten en het organiseren van  samenwerkingsverbanden tussen verschillende retail branches;
  • Stimuleren van branche-overstijgende samenwerking voor concrete instroom van talent, geïnspireerd door het succesvolle voorbeeld van “De Gouden Poort” uit de technieksector; 
  • Delen van kennis en ervaringen van de Banenwinkel in Deventer;
  • Bespreken van subsidiemogelijkheden en financiële ondersteuning;
  • Het aanpakken van arbeidsmarktuitdagingen, inclusief innovatieve benaderingen zoals open hiring en het betrekken van statushouders

Jouw aanwezigheid (en eventueel bestuursleden) en inzichten zijn van grote waarde om samenwerkingsmogelijkheden te verkennen. Je kunt je aanmelden via het bericht op Chainels van CentrumManagement Academy of door een e-mail te sturen aan info@dnws.nl. We kijken uit je online te ontmoeten op maandag 25 september om 19.30 uur.