Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in centrumgebieden! Met de DNWS nieuwsbrief ontvang je eens per maand een update over onze events, onderzoeken en andere relevante actualiteiten.

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Onze kennisbank

Evenement

Dit was het congres ‘Groningen: stad in beweging’

Op 30 en 31 mei vond ons tweedaags congres ‘Groningen: stad in beweging’ plaats. We kijken met trots terug op een geslaagd congres, waarbij binnensteden uit heel Nederland aanwezig waren. Hier lees je alles nog eens rustig na of bleef je het congres opnieuw met het fotoverslag.
Artikel

Groningen staat weer bovenaan

Er gebeurt veel in Groningen. De stad is in beweging. 30-31 mei is de kans om dit te ervaren. En om collega’s uit andere steden te spreken. Niet even vluchtig tussen het programma door maar tijdens het wandelen, diner en borrel. Kom ook, laat je inspireren en vergroot je netwerk. Lees meer over hoe programmamanager Paul van den Bosch graag gemeenten, centrummanagers en vastgoedeigenaren overtuigt waarom er echt niets boven Groningen gaat.
Artikel

Terugblik inspiratiesessie ‘Artificial intelligence in centrumgebieden’

Eind april organiseerden we bij DNWS de inspiratiesessie ‘Artificial intelligence in centrumgebieden’. Wilco Verdoold verzorgde een inspirerende sessie en daarom delen wij graag nog wat citaten en tips: