Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in centrumgebieden! Met de DNWS nieuwsbrief ontvang je eens per maand een update over onze events, onderzoeken en andere relevante actualiteiten.

Vul hieronder je gegevens in

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Onze kennisbank

Blog

Hoe geef ik écht betekenis aan mijn data?

Data speelt een steeds grotere rol in de aansturing van winkelgebieden. Veel centrumgebieden worstelen met de vraag welke data echt van belang zijn, welke bron of leverancier ze het beste kunnen gebruiken en vooral hoe ze de data vervolgens kunnen benutten en toepassen. Anouk Mensen van onze kennispartner Analyzus neemt je mee in de mogelijkheden en hoe je hierin keuzes kunt maken.
Artikel

Hoe aantrekkelijk zijn de pleinen in jouw centrumgebied?

Pleinen functioneren in veel gevallen als de ‘kloppende harten’ van onze samenleving. Maar hoe zorg je ervoor dat pleinen voldoende aantrekkelijk zijn? Daar is onderzoek naar gedaan!
Artikel

Winkelen is pure emotie en beleving

Benieuwd hoe WF communicatie de branding en marketing aanpakt in een winkelgebied? Ze nemen je mee naar het winkelcentrum Crimpenhof in Krimpen aan den IJssel.