DNWS Kom-In-Actie-Traject

Elk centrumgebied is uniek en heeft haar eigen uitdagingen. Gezamenlijk deze uitdagingen formuleren lukt vaak wel, maar gezamenlijk tot uitvoering komen is lastiger. DNWS heeft daarom een Kom-In-Actie-Traject ontwikkeld. In dit traject ligt de focus op het groepsproces en gezamenlijk in actie komen. Acties kunnen voortkomen uit bestaande visies en plannen vanuit het centrumgebied of worden vastgesteld op basis van een of meerdere pijlers van DNWS:  

  1. Basis op orde 
  2. Samenwerking 
  3. Ontmoeten en beleven 
  4. Transformatie 
  5. Digitalisering & Data 

Opzet DNWS Kom-In-Actie-Traject

Geen enkel centrumgebied en geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom is het Kom-In-Actie-Traject altijd maatwerk. We stemmen samen af welke aanpak het beste past bij de opgave in jouw centrumgebied. Onderdelen die ingezet kunnen worden zijn bijvoorbeeld interviews, interactieve werksessies, een schouw van het centrumgebied, een inspirerende presentatie over de trends en ontwikkelingen in centrumgebieden en binnensteden of een werkbezoek aan een ander centrumgebied.  

Wat geen maatwerk is, is de wijze waarop wij te werk gaan. Dit is altijd gericht op het creëren van draagvlak, positieve energie en daadkracht.

Wil je meer weten over het DNWS Kom-In-Actie-Traject? Neem contact met ons op. Een Kom-In-Actie-Traject kost € 7.500,-

Onze experts

Een Kom-In-Actie-Traject wordt altijd gezamenlijk begeleid door een accountmanager en een expert.

Jeroen Roose

Centrumcompagnon

Expertise
“Met mijn rationele, nuchtere en eerlijke kijk op zaken, mijn enthousiasme, pragmatische insteek, uitvoerige kennis over verschillende grote en kleine winkelgebieden in binnen en buitenland lever ik als expert graag een bijdrage aan de doelstellingen van het platform. Mijn expertise heeft betrekking op complexe samenwerkingsverbanden, winkelstraat- en centrummanagement, positionering, consumentenacties en evenementen.”

Waarom ben je expert bij DNWS geworden?
Ik vind het belangrijk om met mijn kennis, netwerk, enthousiasme en energie bij te dragen aan de juiste keuzes en daarmee aan een zonnige toekomst voor bezoekers en ondernemers in (winkel)gebieden waar mensen elkaar ontmoeten”. 

Farzad Ghaus

Stad & Co

Expertise
“Mijn specialiteit is het vertalen van een abstracte gezamenlijke visie of doelstelling naar praktische, uitvoerbare en vooral enthousiasmerende oplossingen. Of het nu winkelgebied- of binnenstadmanagement is, het opzetten van een BIZ of branding van winkelgebieden.”

Waarom ben je analist bij DNWS geworden?
“Als onafhankelijke expert help ik gemeenten en ondernemers(organisaties) om samen de stap van ‘denken’ naar ‘doen’ te maken.”

Rob Weiss

Ik Onderneem!

Expertise
“De kracht zit in het levellen met verschillende partijen en het achterhalen van elkaars ‘waarom’. Dat geeft inzicht in wat de verwachtingen zijn, zodat je die kunt uitspreken en managen. Hierdoor worden aanknopingspunten zichtbaar over wat je als individu en collectief wilt bereiken. Dát is de basis voor een constructieve samenwerking.”

Waarom ben je expert bij DNWS geworden?
“Samenwerken, je netwerk vergroten en leren van (of met) elkaar is ontzettend belangrijk om te pionieren als bedrijf en persoon. Door actief deel te nemen en elkaar uit te dagen creëer je synergie.”

Tessa Vosjan

Bureau Cosi

Expertise
“Ik zet me vooral in om samen met gemeenten, ondernemersverenigingen en centrumorganisaties het lokale DNA van het gebied te vertalen naar een sociale merkstrategie (positionering), een visie voor het centrum (stip op de horizon) met een duidelijk progamma en een concreet uitvoeringsagenda.”

Waarom ben je expert bij DNWS geworden?
“Ik deel graag mijn kennis en ervaring om centrumgebieden weerbaar en betekenisvol te maken vanuit de overtuiging dat hoe meer je deelt hoe sterker je centrumgebieden kunt maken. Dat is niet alleen in het belang van ondernemers, maar ook van de inwoners. Iedereen wil leefbare gebieden waar je graag komt en verblijft, ook ik als inwoner.”

Jorge van Vliet

Stad & Co

Expertise
“Ik ben een échte verbinder en geloof in de kracht van samenwerken. Het stellen van de juiste vragen en goed luisteren maakt het mogelijk partijen bij elkaar te brengen om het gezamenlijke belang in te zien. Door mijn jarenlange ervaring in verschillende functies in de retail, ken ik de diverse kanten van grote en kleine centrumgebieden. Mijn kracht ligt bij het samenbrengen van partijen om gezamenlijk de uitdagingen aan te gaan in het gebied. Een klein of groot centrumgebied, kwartiermaker of centrummanagement of het opzetten van een BIZ, ik ga graag in het gebied aan de slag.”

Waarom ben je expert bij DNWS geworden?
“Als oud teamlid van DNWS heb ik in veel gebieden bijgedragen aan de ontwikkelingen en toegevoegde waarde van een activatietraject. Met het delen van mijn kennis, ervaring, netwerk, enthousiasme en energie help ik gebieden de volgende stappen te laten zetten. Door mijn open houding en duidelijke manier van communiceren weet je wat je aan mij hebt. Ik heb een ondernemende manier van werken en ben graag actief betrokken bij een gebied.”

Marc Majolée

Majolée RetailVastgoedAdvies

Expertise
“Ik ben een gedreven adviseur en conceptontwikkelaar en ben sterk in de initiële- en transformatiefase van winkel- en centrumprojecten. Als procesmanager streef ik er naar met de partijen uit de ‘gouden driehoek’ te komen tot een pragmatische visie en uitvoeringsagenda en deze vervolgens te vertalen in de praktijk.”

Waarom ben je expert bij DNWS geworden?
“Ik zet als onafhankelijk expert mijn marktkennis, netwerk en ervaring graag in om de juiste keuzes te maken. Maatwerk en realiteitszin is daarbij belangrijk. Immers, draagvlak en haalbaarheid onder de direct betrokkenen bepaalt de toekomstbestendigheid en het gebruik door de consument.”

Nienke van Gerwen

Gebiedsvitaminen

Expertise
Begeleiding van centrumgebieden bij het ontwikkelen van een gedragen, integrale visie. Specialist in het opbouwen van sterke publiek-private samenwerkingsverbanden om complexe opgaven in centrumgebieden aan te pakken. Ik ben empathisch en open maar ook zakelijk. Hierdoor ben ik in staat om met een grote verscheidenheid aan stakeholders toe te werken naar een concreet resultaat. Hoe diverser, hoe uitdagender.

Waarom ben je expert bij DNWS geworden?
“Ik vind het heel waardevol dat DNWS een platform biedt om met andere experts uit het werkveld te kunnen sparren over de doorontwikkeling van onze prachtige centrumgebieden. Dit gaat verder dan netwerken.”

Onze accountmanagers

Een Kom-In-Actie-Traject wordt altijd gezamenlijk begeleid door een accountmanager en een expert.

Aanmeldformulier voor DNWS Kom-In-Actie-Traject

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Bij het inzenden van het formulier ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.