Disclaimer

Inhoud
De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat deze informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Platform De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) sluit alle aansprakelijkheid uit voor het gebruik van de informatie, en voor enigerlei directe of indirecte schade veroorzaakt door het gebruik van de inhoud van deze site. DNWS accepteert dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden waarnaar in deze site verwezen wordt.

Hyperlinks
Bepaalde hyperlinks in deze website verwijzen naar websites van derden waarop DNWS geen invloed heeft. DNWS kan daarom geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid van deze links of enig ander aspect van de informatie op de websites van derden.

Juridische geldigheid van de disclaimer
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.

Privacy statement

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens van personen en organisaties en respecteren de privacy van alle gebruikers van deze site. Download hier onze privacy statement. Heb je vragen over onze privacy statement, wil je informatie over je gegevens of wil je deze wijzigen? Stuur dan een e-mail naar info@dnws.nl.

Copyright

Alle teksten op deze website van DNWS zijn auteursrechtelijk beschermd en zijn intellectueel eigendom van DNWS. Artikelen van de site mogen worden overgenomen onder de voorwaarden dat DNWS als bron wordt vermeld met een link plaatst www.dnws.nl.

DNWS maakt voor de website gebruik van teksten en beelden van derden. Wij doen ons uiterste best om de rechthebbende te vermelden. Mocht een vermelding bij jouw tekst of beeld niettemin ontbreken, laat het ons dan weten via info@dnws.nl