Kennispartners

Kennisontwikkeling en het praktisch vertalen en delen van inspiratie, kennis en een professioneel netwerk is één van de belangrijkste activiteiten van DNWS. Onze kennispartners spelen hier een belangrijke rol in. Op deze pagina vind je alle aangesloten kennispartners met een eigen pagina waar zij vertellen wat ze kunnen betekenen voor centrumgebieden.

Filters:

SITE

SITE werkt als onafhankelijke gebieds- en conceptontwikkelaar aan complexe stedelijke opgaves op het vlak van retail, werken, wonen en vrije tijd in een samenspel met publieke en private partijen.

Sandenburg-DST

Sandenburg-DST is een strategisch consultancy en conceptontwikkelingsbureau dat zich hard maakt om waarde toe te voegen voor bedrijfsleven, binnensteden en overheid door middel van de ontwikkeling en realiseren van betekenisvolle klant- en gastbelevingsconcepten. Zo creëren we actief herinneringen bij klanten, bezoekers en consumenten. Daarmee leveren we een positieve bijdrage aan maatschappelijke en commerciële (groei)doelstellingen.

Stadspartner Hans

Als Stadspartner Hans help ik overheden, marktpartijen, brancheorganisaties en andere betrokken spelers met programmamanagement, projectmanagement, centrummanagement of organisatie van events, seminars en studiereizen. Ik houd me graag bezig met thema’s als retail en ontwikkeling van (binnen)steden, dorps- en wijkkernen.

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie: Growing a better world together

Kern

Kern is hèt centrum waar vastgoedpartijen als beleggers en ontwikkelaars, gebruikers, ontwerpers, overheden en kennisinstellingen elkaar ontmoeten. Van belegger tot huurder, van gemeente tot ontwikkelaar en van financier tot consultant. Samen creëren we waardevolle oplossingen voor kernen in steden en wijken. Voor de toekomst, voor morgen en voor vandaag.

Omni VR

Omni VR maakt complete virtuele stadstours (digital twin) om een optimale en transparante online centrumpresentatie te geven waarmee potentiële bezoekers naar het stadscentrum worden getrokken. De transparantie zal de online bezoeker overtuigen een bezoek te brengen.

Argaleo

ARGALEO zorgt voor betere besluitvorming in de binnenstad door integratie van relevante data, weergegeven in een centraal, 3D dashboard van jouw centrumgebied.

Goudappel

Bij Goudappel werken wij aan integrale oplossingen voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving waarbij mobiliteit centraal staat en ons doel is om steden en dorpen bereikbaar, vitaal en toekomstbestendig te houden.

Lokka

Online shoppen met lokale experts

Locatus

Onze data helpen u om in de juiste retaillocaties te investeren. De Locatus veldwerkers verzamelen informatie over winkels, winkelgebieden en winkelpassanten, met als resultaat een unieke online retaildatabase. Onze experts zetten de data graag in voor analyses op maat.