Kennispartners

Kennisontwikkeling en het praktisch vertalen en delen van inspiratie, kennis en een professioneel netwerk is één van de belangrijkste activiteiten van DNWS. Onze kennispartners spelen hier een belangrijke rol in. Op deze pagina vind je alle aangesloten kennispartners met een eigen pagina waar zij vertellen wat ze kunnen betekenen voor centrumgebieden.

Filters:

Omni VR

Omni VR maakt complete virtuele stadstours (digital twin) om een optimale en transparante online centrumpresentatie te geven waarmee potentiële bezoekers naar het stadscentrum worden getrokken. De transparantie zal de online bezoeker overtuigen een bezoek te brengen.

Argaleo

ARGALEO zorgt voor betere besluitvorming in de binnenstad door integratie van relevante data, weergegeven in een centraal, 3D dashboard van jouw centrumgebied.

Goudappel

Bij Goudappel werken wij aan integrale oplossingen voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving waarbij mobiliteit centraal staat en ons doel is om steden en dorpen bereikbaar, vitaal en toekomstbestendig te houden.

Lokka

Online shoppen met lokale experts

Locatus

Onze data helpen u om in de juiste retaillocaties te investeren. De Locatus veldwerkers verzamelen informatie over winkels, winkelgebieden en winkelpassanten, met als resultaat een unieke online retaildatabase. Onze experts zetten de data graag in voor analyses op maat.

Re:publiek

Re:publiek onderzoekt, ontwikkelt en visualiseert ideeën, visies en concepten voor de publieke plekken in de stad. Plekken met een mix van functies, waar mensen graag samenkomen.

NBTC

Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) is de nationale destinatiemanagement-organisatie van en voor Nederland. Vanuit de landelijke visie…

Retailagenda

De Retailagenda is een netwerk- en kennisorganisatie waarin private en publieke partijen, zoals provincies, gemeenten, vastgoedeigenaren en ondernemers, structureel samenwerken…

Expertteam Centrumgebieden

Het Expertteam is een samenwerkingsverband van vier zelfstandige adviseurs: Marc, Remko, Jaap en Jeroen. Wij hebben onze krachten gebundeld in…

Retail Innovation Platform

Het Retail Innovation Platform helpt de innovatie- en concurrentiekracht van de retailsector te versterken. Samen met retailers en andere stakeholders, zoals overheden en vastgoedpartijen, voeren wij onderzoek uit, gericht op de ontwikkeling en succesvolle toepassing van nieuwe praktijkkennis.