DNWS-event
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DNWS Centrumpraat – 5 april 2024 – Met Retail de economie en leefbaarheid verbeteren

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we de DWNS Centrumpraat. Een vast moment om met accountmanagers Johan en Marleen op een laagdrempelige manier bij te praten. En dé gelegenheid om collega’s uit het vak te ontmoeten en jullie ervaringen met elkaar te delen.

Programma

We doen een kort rondje langs de velden waarbij je kan delen wat je is opgevallen de afgelopen weken, een succes wat je wilt delen of juist iets waar je tegenaan loopt. Centrumpraat is bedoeld voor alle centrumgebieden die deelnemer zijn van DNWS.

Het thema deze keer is: ‘Met Retail de economie en leefbaarheid verbeteren‘. In deze centrumpraat presenteert Harry Bijl van INretail zijn visie op retail en centrumgebieden. Hoe faciliteer je ondernemers? Hoe verbind je jonge creatieven aan je stad? Hoe ga je met leegstand om? Hoe kies je samen een DNA? Met tal van voorbeelden nationaal en internationaal word je geïnspireerd in hoe retail, maar ook horeca, kunst en cultuur de binnenstad een aantrekkelijke plek kunnen maken.

Praktisch

  • Datum: elke eerste vrijdag van de maand
  • Tijd: 09:00 tot 10:00 uur
  • Locatie: Teams
  • Door: Johan Schomaker en Marleen Strien
  • Voor: exclusief voor centrumgebieden die deelnemer zijn bij DNWS. Kennispartners kunnen op verzoek worden uitgenodigd.

Ik ben er bij!

Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan door de bijeenkomst in je agenda te zetten of door een mail te sturen naar Johan Schomaker via j.schomaker@dnws.nl. Tot snel!