DNWS-event
Laden Evenementen

DNWS projectbezoek Venlo en Blerick  

Op woensdag 2 oktober organiseren DNWS en Kern een projectbezoek aan Venlo en Blerick. Samen met gemeente Venlo, Venlo Partners, Ondernemersvereniging Binnenstad Venlo en Winkelhart Blerick hebben we een gevarieerd programma samengesteld waarin samenwerking centraal staat. Ben jij er ook bij?

Wat kun je deze dag van ons verwachten?

  • We bezoeken het stadhuis, twee supermarkten, maken een stadswandeling en sluiten af bij Berden Mode in Blerick.
  • Presentatie over het retailbeleid en de vastgoed BIZ in de binnenstad die sinds kort van de grond is met ruim 300 eigenaren.
  • Het verhaal van drie succesvolle ondernemers. Twee supermarktondernemers, waaronder Geert Benders vertellen hoe zij samenwerken en inspelen op de behoefte van de klant. Mode-ondernemer Paul Berden vertelt over zijn succesvolle zaak en hoe hij investeert als vastgoedondernemer met hart voor de stad.
  • Uiteraard onder het genot van vlaai, koffie, lunch en borrel.

Het projectbezoek is exclusief en gratis voor leden van DNWS en Kern. Ben jij er ook bij?

Programma

10.00 – 10.30 uur: Inloop in het stadhuis van Venlo met een punt heerlijke Limburgse vlaai 

10.30 – 11.30 uur:  Welkom door Hester Bunnik (DNWS) en Wethouder Erwin Boom (gemeente Venlo)
Tom Vullings (gemeente Venlo) en Stan Heijsters (Ondernemersvereniging Binnenstad Venlo) geven een presentatie over het omgevingsprogramma Retail en het Plan van de Binnenstad Venlo 2030. Ook vertellen zij hoe ze de samenwerking met gemeente, ondernemers en vastgoed na hard werken goed voor elkaar hebben.

11.30 – 12.30 uur: Stadswandeling
Marcel Tabbers (Citymarketing) en Jules Backes (centrummanagement) nemen ons mee door het centrum van Venlo wat zich kenmerkt door het Duitse toerisme. We bezoeken unieke ondernemers zoals Zwei Brüder en Beej Benders. Tevens laten ze zien waar ze aan de slag zijn met gebiedsontwikkeling.

12.30 – 13.30 uur: Lunch bij Beej Benders
Bij Beej Benders wordt een lunch verzorgd. Geert Benders geeft een toelichting op het concept en vertelt over de filosofie achter Beej Benders.

13.30 – 14.00 uur: naar Blerick

14.00 – 15.30 uur: Bedrijfsbezoek Berden-Benders en Blerick-centrum.
Hier vertelt Paul Berden (directeur) ons alles over de nieuwe ontwikkelingen rondom Berden Mode en Wonen in combinatie met Jumbo Benders. Vervolgens kun je kiezen voor een verdieping over food innovatie door Geert Benders in de nieuwe Jumbo of maak een wandeling door het overdekte centrumgedeelte De Wieën waar centrummanager Sjoerd van Heijster je alles over kan vertellen.
We sluiten af met een netwerkborrel bij Brasserie Breezz.

Aanmelden

Ben jij er ook bij? Meld je hieronder aan voor het DNWS Projectbezoek in Venlo en Blerick.

Naam(Vereist)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.