DNWS-eventKennissessie
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kennis- en netwerksessie “hoe krijg je mensen in beweging?”

Herkenbaar? De nieuwe wethouder EZ ziet de prioriteit in aanpak van het centrumgebied anders. De voorzitter van de ondernemersvereniging stopt na jarenlange verdienstelijke inzet ermee. Het contract van de centrummanager loopt af. Verplaatsingen om leegstand op te heffen en een compact centrumgebied te maken, komen maar niet van de grond. Allemaal situaties waar we mee te maken hebben van tijd tot tijd. Wat kan je doen om mensen in beweging te krijgen én ook meteen in de juiste richting?

Door op een positieve manier naar de uitdagingen in jouw centrumgebied te kijken en te denken in kansen kan je verder komen. Tijdens deze sessie geven we praktische tips en gaan we in op de bewustwording met wie we samenwerken en welke belangen daar achter schuil gaan.  

Welke aanpak werkt bij de een, maar is funest bij de ander? Uiteindelijk gaat het altijd over geduld hebben en het vertrouwen in een goede relatie.

We nemen je mee in een aantal herkenbare situaties en reiken oplossingen aan uit de praktijk. Ook wisselen we onderling casussen uit om van elkaar te leren. We zien je graag (online) op 20 mei. 

PROGRAMMA

  • Opening door Carolien Beijer (DNWS)
  • Inspiratie ‘hoe krijg je mensen in beweging’? door Inge Niks (bureau IXIN)
  • Ervaringen uit de praktijk met onder andere Inge Reijmer (gemeente Purmerend)
  • Met elkaar in gesprek

De kennis- en netwerksessie is exclusief voor deelnemers en kennispartners van DNWS.