Kennissessie
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

AFGELAST-Kennis- en netwerksessie: Hoe maak je slim gebruik van de pers en pr?

Wegens overmacht kan de sessie helaas niet doorgaan. Deze vindt op een ander moment plaats. We houden jullie op de hoogte.

Een mooi evenement of een belangrijke boodschap voor de lokale politiek. Regelmatig wil je een groot publiek bereiken. Daar kan de pers je bij helpen. En dat werkt het best als jij de pers helpt. Door een goede relatie te onderhouden en hen te voorzien van relevant nieuws dat ze makkelijk kunnen verwerken.

Wat is nieuws? Aan wie wil je dat overbrengen? Wie kunnen je daarbij helpen? Hoe help je de pers? En waar voldoet een goed persbericht aan? Hans Verweij gaat met je in gesprek en hoort ook graag jouw ervaring, zodat we elkaar kunnen helpen.

Maureen van Haaren neemt je vervolgens mee in een aantal praktijkvoorbeelden, waarbij de doelgroep van het centrumgebied bereikt is via de pers en pr. Ook wisselen we onderling casussen uit om van elkaar te leren en is er ruimte tot het stellen van vragen.

We nodigen je graag uit voor de online kennis- en netwerksessie op 24 juni.
De bijeenkomst is exclusief voor deelnemers en kennispartners van DNWS.

PROGRAMMA

  • Opening door Carolien Beijer (DNWS)
  • ‘Hoe kan de pers jou helpen en hoe kan jij de pers helpen?’ door Hans Verweij (Coördinator Communicatie en Marketing Vakcentrum)
  • Voorbeelden uit de praktijk om via de pers je doelgroep te bereiken, door Maureen van Haaren (Promotions by Maureen)
  • Ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen