Kennissessie
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

(Geannuleerd) Kennis- en netwerksessie: Maak jij als centrumgebied optimaal gebruik van je lokale vindbaarheid in Google?

Helaas gaat deze kennissessie niet meer door. Alle mensen die zich hebben aangemeld ontvangen een bericht van ons.

Google speelt een belangrijke rol in de online vindbaarheid. We zoeken in Google naar winkels, openingstijden, reviews en andere informatie over ons bezoek aan een centrumgebied. Dit doen we op verschillende momenten. Thuis om ons te oriënteren, onderweg om op de juiste plek te komen en tijdens ons bezoek. Centrumgebieden kunnen veel meer gebruikmaken van functies die Google te bieden heeft en de lokale vindbaarheid daarmee vergroten.

Lisa Dijkstra van de Google Digitale Werkplaats neemt ons mee in de trends en ontwikkelingen van lokale online vindbaarheid in Google en de mogelijkheden voor jouw centrumgebied om hier gebruik van te maken. Met praktische tips en veel ruimte voor vragen. Een sessie die je niet mag missen.

PROGRAMMA

  • Opening door Hester Bunnik (DNWS)
  • Maak optimaal gebruik van de lokale vindbaarheid van jouw centrumgebied in Google (Lisa Dijkstra, Google Digitale Werkplaats)
  • Praktijkvoorbeeld Utrecht: Jeroen Roose-van Leijden vertelt hoe het centrumgebied in Utrecht gebruik maakt van de mogelijkheden die Google biedt 
  • Ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen te delen

De online kennis- en netwerksessie is exclusief voor deelnemers en kennispartners van DNWS.