Kennissessie
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kennis- en netwerksessie: de waarde van Ontmoeten en Beleven in centrumgebieden

Het bezoeken van centrumgebieden is voor veel consumenten niet meer zo vanzelfsprekend als voorheen. Des te belangrijker om als centrumgebied te zorgen dat je waarde creëert voor zowel bezoekers als bewoners. Waarom moeten consumenten jouw gebied bezoeken? Wat onderscheidt jullie ten opzichte van een naastgelegen centrumgebied? 

Tijdens deze kennis- en netwerksessie op vrijdag 25 november in het Retailhuis in Zeist gaan wij het  thema Ontmoeten & Beleven in centrumgebieden vanuit verschillende invalshoeken benaderen, zodat ook jouw winkel- of centrumgebied hiermee verder aan de slag kan.

Bram Hulsbosch, sales director bij MK Illuminations, deelt de trends en ontwikkelingen die hij ziet in de binnensteden en winkelcentra met ons. Hij gaat daarbij onder meer in op de functie van verlichting en hoe verlichting ontmoeten en beleven beïnvloedt en mogelijk maakt.

Vervolgens zullen we ontmoeten en beleven vanuit ondernemersperspectief benaderen aan de hand van een mooie voorbeeldcasus. Hoe kunnen ondernemers bijdragen aan ontmoeten en beleven in centrumgebieden? En welke waarde levert hen dat op?

Tom Broekman is eigenaar van Thom Broekman en De Rode Winkel in Utrecht en daarnaast actief in het bestuur van Centrummanagement Utrecht. Tom zal vanuit zijn ondernemersblik ingaan op het belang van ‘Ontmoeten & Beleven’ in de binnenstad.

Tenslotte zal Frederik Vermeesch, partner en creatief directeur bij architectenbureau Rijnboutt, laten zien welke invloed (openbare) ruimte heeft op ontmoeten en beleven in centrumgebieden. Hoe kan openbare ruimte worden ingezet om ontmoeten en beleven te stimuleren? Welke trends en ontwikkelingen zijn er op dit vlak? Frederik vertelt het ons. 

Kortom: na afloop van deze sessie ben je op de hoogte wat er speelt op dit vlak en welke waarde Ontmoeten & Beleven kan hebben voor jouw centrumgebied.

Programma

09:30 uur: Inloop met koffie en lekkers
10:00 uur: Kick-off door Hester Bunnik (DNWS) + presentatie Bram Hulsbosch (MK Illuminations)
10.30 uur: Presentatie Tom Broekman (Thom Broekman en De Rode Winkel)
11:00 uur: Korte pauze
11:15 uur: Presentatie Frederik Vermeesch (architectenbureau Rijnboutt) en afsluiting door Hester Bunnik
12:00 uur: Gezamenlijke lunch
12:30 uur: Einde

We zien je graag op 25 november in Zeist! Meld je hier aan

Deze kennis- en netwerksessie is exclusief voor deelnemers en kennispartners van DNWS.