DNWS-event
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kennispartner Meet-up Vastgoed – vervolgsessie

Vanwege het succes van de laatste kennispartner Meet-up organiseren we op 15 december een vervolgsessie. Je bent van harte uitgenodigd om te komen, ook als je de eerste sessie hebt gemist. 

Van Arno Ruigrok (Retail Places Properties) en Sandra Suijkerbuijk (Kadaster) leerden we dat de sleutel voor een succesvolle transformatie van centrumgebieden zit in de attitude die de verschillende stakeholders onderling hebben. Je moet elkaar goed kennen, verwachtingen managen en weten welke belangen er spelen. Dat is de basis om een ‘coalition of the willing’ te smeden. Vanuit daar kan je verder. 

Hoe je deze vervolgstap vervolgens kunt zetten, horen we aanstaande 15 december. We organiseren een verdiepende vervolgsessie, wederom in samenwerking met Sandra en Arno. Waar loop je in de praktijk tegenaan? Welke ervaringen en oplossingsrichtingen kunnen we met elkaar delen? Kortom: veel ruimte voor interactie. 

Een verslag van de bijeenkomst van 15 september lees je op onze Chainels. Je kunt hier ook de slides van deze bijeenkomst terugvinden.

We zien je graag op 15 december in ons Retailhuis in Zeist!

Deze kennis- en netwerksessie is exclusief voor deelnemers en kennispartners van DNWS.

Programma
08:30 uur: Inloop met koffie en ontbijt
09:00 uur: Start Meet-Up
10:30 uur: Afsluiting 

Klik hier om je aan te melden via Chainels.