Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Mijn Digitale Zaak

Wil jij meer bezoekers naar jouw winkel trekken? Je naamsbekendheid vergroten? Of wil je efficiënter werken door te automatiseren? Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens Mijn Digitale Zaak op 3 oktober in Groningen. Een evenement vol inspiratie en alles over de subsidieregeling Mijn Digitale Zaak van de KvK. Bedoeld voor ondernemers, maar ook voor centrummanagers en gemeenten die graag ondernemers in hun stad willen stimuleren met digitalisering aan de slag te gaan.

Als ondernemer lijkt het wel alsof je op alle vlakken specialist moet zijn. Online is een vak erbij en ontwikkelt zich razendsnel. Investeren in online vergt kennis maar ook lef. Hoe weet je of je de juiste keuzes maakt? KvK heeft met partners een scan ontwikkeld en een subsidieregeling opgezet om ondernemers te ondersteunen. Centrummanagers en gemeenten kunnen hierin ook hun rol pakken en het actief onder de aandacht brengen of een programma ontwikkelen voor ondernemers.

Programma

09.30 uur: Inloop
10.00 uur: Digitalisering in de retail: wat zijn de belangrijkste trends? Door Harry Bijl, INretail
10.30 uur: De online strategie van ‘De Jongens’
De Jongens uit Hoogeveen verkopen kleding aan mannen. Wat is hun online strategie? Wat is succesvol en waar hebben de jongens veel van geleerd?
11.15 uur: Keuze uit verschillende deelsessies over digitalisering. KvK en RvO vertellen je alles over de regeling.
13.00 uur: Netwerklunch
14.00 uur: Einde

Het evenement Mijn Digitale Zaak wordt georganiseerd door DNWS, Groningen City Club, INretail, KvK en MKB Nederland.

Aanmelden Mijn digitale zaak

Naam(Vereist)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.