DNWS-event
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Nacht van de Centrummanager

Op 8 december organiseren we de Nacht van de Centrummanager in de binnenstad van Utrecht. Een leuke avond met als doel om geïnspireerd te raken door de aanpak van Utrecht en om elkaar te ontmoeten, inspireren en bij te praten over ons boeiende vak. Alle centrumprofessionals van Nederland, ook niet aangesloten bij DNWS, zijn van harte welkom.

Het programma

17:00 uur: Inloop en ontvangst in het Stadskantoor Utrecht
17:30 uur: Presentatie door Gemeente Utrecht
18:00 uur: Vertrek te voet naar Benjamins aan de Steenweg 38
18:15 uur: Ontvangst bij Benjamins. Jeroen Roose – Van Leijden vertelt over het Utrechtse project Morgen Mooier Maken, waar Benjamins, een concept voor duurzame én stijlvolle kleding, een prachtig onderdeel van is. Natuurlijk horen we ook het verhaal van dit bijzondere concept door de mensen achter Benjamins.
18:45 uur: Vertrek naar Green UP, Stadhuisbrug 5.
19:00 uur: Ontvangst bij Green UP, het grootste duurzame warenhuis van Nederland, gevestigd op een historische retailplek in het hart van de stad. Janneke Kreek, één van de initiatiefnemers achter dit concept, vertelt ons het verhaal van Green UP.
19:30 uur: Te voet naar een andere plek met veel (retail)historie: De Winkel van Sinkel. Hier eten we gezamenlijk een eg Uteregs menu en kunnen we vooral met elkaar bijpraten onder het genot van een goede maaltijd en een drankje. Natuurlijk leren we ook meer over de historie van dit iconische pand.

Praktische informatie

  • Bereikbaarheid: De avond starten we in het Stadskantoor van Utrecht. Het Stadskantoor is zeer goed te bereiken met het OV (naast Utrecht CS). Lees hier meer over de bereikbaarheid van het Stadskantoor. We eindigen ons rondje (te voet) in de binnenstad, op zo’n 15 minuten lopen van het Stadskantoor.
  • Kosten: We vragen voor deelname een eigen bijdrage voor het eten bij de Winkel van Sinkel. Het arrangement bestaat uit diner inclusief drankje bij het voor- en hoofdgerecht en koffie na (€50,-). Overige drankjes kan je zelf die avond afrekenen. Na aanmelding sturen we een factuur die vooraf betaald moet worden.

Aanmelden

Zin in een leuke avond met vakgenoten? Meld je als deelnemer van DNWS eenvoudig aan via Chainels. Geen deelnemer van DNWS? Meld je dan aan door te mailen naar info@dnws.nl met ‘Nacht van de centrummanager’ als onderwerp in de mail. Tot 8 december!