Inschrijfformulier deelnemerschap DNWS

Schrijf je in als deelnemer van DNWS door onderstaand formulier in te vullen. Lees hier meer over DNWS of neem direct contact met ons op.
Let op: je wordt lid van DNWS voor een volledig kalenderjaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*
Zie hieronder welke steden behoren tot de grote 21 steden.
DNWS en INretail hebben de Grote Steden Monitor ontwikkeld waarin we de omzetontwikkeling van winkelketens meten en steden benchmarken. De 21 grote steden kunnen als zij deelnemer zijn van DNWS de Grote Steden Monitor tegen vergoeding maandelijks ontvangen. De 21 steden die onderdeel zijn van de aanpak: Almere, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Apeldoorn, Haarlem, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Leiden, Enschede, Leeuwarden, Den Bosch, Zwolle, Amersfoort, Alkmaar. Let op! De jaarlijkse bijdrage voor deelname aan de monitor komt bovenop de fee voor deelname aan DNWS van € 2.860,-.
Word je deelnemer aan de Grote Steden Monitor? Geef dan hier aan met welke drie steden jij jouw grote stad wil vergelijken
Bij het inzenden van het formulier ga je akkoord met onze privacyvoorwaarden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.