Evenement Verslag

Dit was het congres ‘Groningen: stad in beweging’

Op 30 en 31 mei vond ons tweedaags congres ‘Groningen: stad in beweging’ plaats. We kijken met trots terug op een geslaagd congres, waarbij binnensteden uit heel Nederland aanwezig waren. Hier lees je alles nog eens rustig na of beleef je het congres opnieuw met het fotoverslag. Let op: alleen deelnemers van DNWS kunnen de presentaties inzien door in te loggen op Chainels.

Presentatie sprekers

Hans Poll – Forum

Over het succes van het Forum met een mix aan functies. Bekijk de presentatie van Hans Poll via Chainels.

Jeroen Berends – gemeente Groningen

Over het strategisch locatiebeleid van de gemeente en hun aanpak. Bekijk de presentatie van Jeroen Berends op Chainels.

Andreas Blühm en Elsa Weelink

Over de programmering in de binnenstad en hun kennis vanuit de culturele sector inzetten. Bekijk de presentaties van Andreas Blühm en Elsa Weelink op Chainels.

Kristiaan Capelle – MWPO

Over de transformatie van de oude V&D naar Het Groot Handelshuis. Bekijk de presentatie van Kristiaan Capelle op Chainels.

Blik terug op het congres

Wij zijn nog aan het nagenieten van het congres ‘Groningen: stad in beweging’. Jij ook? Beleef het congres opnieuw met dit fotoverslag. 

Beleef het congres opnieuw met onderstaande video.

Delen:

Bekijk ook

Culemborgse succesformule: vrijwilligers als hart en ziel van de binnenstad

Culemborg is een kleine stad met 30.000 inwoners, maar groots in ideeën en ambities. Wij spraken met Manoli Martín-Camuñas Romero (regisseur binnenstad Culemborg) over hoe de vrijwilligers zo'n succes maken van de binnenstad.

Thema ‘Talent & Impact’ centraal tijdens Nationaal Congres Citymarketing 2024

Op donderdag 6 juni vond in Tilburg het Nationaal Congres Citymarketing plaats. Het thema: uitdagingen omtrent Talent & Impact. Het vinden en binden van talent is een cruciale zaak voor elke stad en regio. Hoe binden steden talent? Accountmanager Marleen Strien deelt haar inzichten van deze dag.

Terugblik inspiratiesessie ‘Artificial intelligence in centrumgebieden’

Eind april organiseerden we bij DNWS de inspiratiesessie 'Artificial intelligence in centrumgebieden'. Wilco Verdoold verzorgde een inspirerende sessie en daarom delen wij graag nog wat citaten en tips: