Gratis inlog DNWS deelnemers op data-centrum Retail Insiders

Retail Insiders is hét semipublieke datacentrum voor retailstakeholders. Je vindt er cijfers over de detailhandel, food, non food en ruim 50 onderliggende branches. Het data dashboard geeft cijfers weer over omzet, winkelstructuur, leegstand, bestedingen, koopstromen en de arbeidsmarkt.

Regionale en lokale data

Retail Insiders en DNWS zetten zich samen in om meer data op regionaal tot lokaal niveau te kunnen ontsluiten. Zo draait er momenteel een veelbelovende pilot die inzicht biedt in de omzetontwikkeling op gemeente-, wijk tot buurtniveau. Veel data is publiek toegankelijk, maar nieuwe data-updates vragen draagvlak vanuit alle retailstakeholders. DNWS deelt het belang van een goed data-centrum en is sinds 2022 partner van Retail Insiders. We houden jullie de komende tijd op de hoogte van de pilot.

Jouw voordeel als DNWS-deelnemer

Als deelnemer van DNWS kan je gratis inloggen op Retail Insiders waardoor de laatste data vrij toegankelijk is. Wil je hier gebruik van maken, vraag dan een account aan bij Retail Insiders en geef onderaan het formulier aan dat je deelnemer bent van DNWS.

Delen:

Bekijk ook

Omni VR sluit zich aan bij DNWS

Onlangs heeft Omni VR zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Hans van der Post stelt Omni VR graag aan jullie voor en vertelt over de plannen voor 2023. Omni VR maakt complete virtuele stadstours (digital twin) om een optimale en transparante online centrumpresentatie te geven waarmee potentiële bezoekers naar het stadscentrum worden getrokken.

Argaleo sluit zich aan bij DNWS

Onlangs heeft Argaleo zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Business Developer Yvonne van der Steijn stelt Argaleo graag aan jullie voor en vertelt over de plannen voor 2023. Argaleo zorgt voor betere besluitvorming in de binnenstad door integratie van relevante data, weergegeven in een centraal, 3D dashboard van jouw centrumgebied.

Acht belangrijkste uitgangspunten impactanalyse

In opdracht van de Retailagenda heeft Q&A Insights & Consultancy een rapport geschreven over toekomstbestendige en leefbare kernen. Lees hier de 8 belangrijkste uitgangspunten van de impactanalyse.