Hester Bunnik nieuwe coördinator bij DNWS

Vanaf juni 2020 heeft Platform De Nieuwe Winkelstraat een nieuwe collega: Hester Bunnik. Hester volgt Sietske van der Linden op als coördinator bij DNWS. Om Hester wat beter te leren kennen, stelden we haar een aantal vragen.

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Ik ben Hester Bunnik en heb veel ervaring met de retailsector. Ik heb gewerkt bij adviesbureau Q&A en daarna vier jaar gewerkt voor de gemeente Den Haag. Daar was ik een van de drijvende krachten achter het Haags Retailpunt, een plek waar winkeliersverenigingen (en ondernemers) worden ondersteund met het verbeteren van hun winkelgebieden en hun individuele bedrijfsvoering. Een thema als digitalisering stond daar altijd hoog op de agenda. Naast het werk in Den Haag ben ik ook actief geweest in projecten voor Google en heb ik de gemeente Rotterdam geadviseerd bij het opzetten van de Taskforce Retail in de stad.

Wat verwacht je van jouw betrokkenheid bij DNWS? Welke rol heb je binnen het platform?

Binnen DNWS heb ik de rol van coördinator en zal ik inspelen op de behoefte die er nu in coronatijd bij centrum- en winkelgebieden is en tegelijk ook vooruit kijken. Corona zorgt voor een versnelling in de retailtransitie die al gaande was. Wij willen met DNWS zorgen dat we de juiste kennis, producten en netwerk kunnen bieden die de driehoek in winkelgebieden vooruit helpt.

Wat is volgens jou sterk aan DNWS?

De aanwezige kennis en het onafhankelijke karakter. Dit zorgt voor een prettige en open sfeer, waarin ervaringen gemakkelijk worden gedeeld. De kracht van De Nieuwe Winkelstraat is de verbinding.

Wat zijn je ambities met betrekking tot DNWS?

De super basis die door Sietske en het team is neergezet verder uitbouwen. DNWS is hét onafhankelijke platform voor winkelgebieden waar je graag bij wilt horen!   

Hoe kunnen mensen jou bereiken?

Je kunt me bellen op +31 88 973 06 73 of mailen naar h.bunnik@dnws.nl. Wil je weten wat DNWS voor jouw winkelgebied kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Delen: