Nieuwe accountmanager DNWS: Marleen Strien

Een nieuwe accountmanager voor DNWS: Marleen Strien. Ik stel mezelf graag voor! 

“Hoi hoi, ik ben Marleen en ben in januari gestart als accountmanager bij DNWS, als collega van Johan. Wat ik ga doen? Aangesloten deelnemers helpen bij de uitdagingen die spelen rondom centrumgebieden.  

Ik heb een achtergrond in marketing en heb al ruim 10 jaar ervaring in de (online) retail.  PostNL, Essenza Home, Coolcat, Sapph en America Today zijn merken waar ik met trots voor heb gewerkt. Ik geloof erin dat bewoners de belangrijkste ambassadeurs zijn van een centrumgebied, dus daarop leg ik altijd mijn focus.
 
Ik werk sinds 2017 als zelfstandige voor centrumgebieden. Mijn kennis en ervaring met (online) marketing, websites en webshops en mijn achtergrond als vormgever komt vaak van pas. Ik kan een idee of visie makkelijk vertalen naar een concreet plan. Ik ben erg praktisch ingesteld, kan snel schakelen en hou van laagdrempelige acties.  
 
Ik kan er enorm van genieten om een nieuwe stad te ontdekken, nieuwe items shoppen, goede cappuccino met wat lekkers op het terras en idealiter nog wat moderne cultuur snuiven in een lokaal museum. Ik kom uit Brabant en ik ben opgeleid tot ontwerper aan de TU Delft en ik woon met mijn man en twee dochters in het prachtige Woerden, waar ik ook al jaren voor de ondernemers actief ben.” 

Wij helpen je graag! 

Heb je een vraag over jouw centrumgebied? Wij (Marleen en Johan) staan voor je klaar om je te helpen of om te sparren. Denk aan vragen over samenwerken of leegstand. Ook gebruiken wij ons netwerk om jou zo goed mogelijk te helpen. 

Delen: