Notitie omzetmonitoring centrumgebieden

DNWS heeft samen met Retail Insiders en kennispartner AnalyZus verschillende databronnen voor omzetmonitoring op een rij gezet. Lees de notitie op het Chainels kanaal van DNWS of vraag de notitie aan via Retail Insiders en ontdek welke bronnen voor jouw centrumgebied interessant zijn.

Let op: deze notitie is alleen aan te vragen door leden van DNWS en retailers aangesloten bij één van de volgende bancheorganisaties: INretail, TWO, Vakcentrum, NSO Retail, Dibevo, NVOB, KNS, Techniek NL, Tuinbranche NL, VBW.

Notitie omzetmonitoring centrumgebieden

Delen:

Bekijk ook

Zet als centrumprofessional de volgende stap en neem actief deel aan Intervisie bijeenkomsten

Geschreven door intervisiebegeleider Jacqueline Brouwer-Blok. Wil je als centrumprofessional een volgende stap zetten? Doe dan actief mee aan de intervisiebijeenkomsten van CMA. Onlangs hebben enthousiaste centrumprofessionals met succes het eerste CMA-intervisietraject afgerond. Dit traject bestond uit drie eendaagse bijeenkomsten waarbij deelnemers veel hebben geleerd en waardevolle feedback hebben gekregen.

Terugblik DNWS Deep Dive, woensdag 6 september 2023

Gisteren vond de eerste DNWS Deep Dive plaats als vervolg op de Meet & Greet die we begin dit jaar hebben georganiseerd. Het was een geslaagde bijeenkomst!

Ga mee op stadssafari door Tilburg

Ons DNWS congres van afgelopen 8 juni stond in het teken van: ‘Hoe maakbaar is de binnenstad?’. We waren te gast in Tilburg; een plek met een vernieuwde binnenstad waar een ingrijpende structuurverandering heeft plaatsgevonden. Tijdens verschillende stadssafari’s ontdekten we drie centrumgebieden in Tilburg. Was je er niet bij en wil je Tilburg toch nog ontdekken? Dat kan!