Omni VR sluit zich aan bij DNWS

Onlangs heeft Omni VR zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Hans van der Post stelt Omni VR graag aan jullie voor en vertelt over de plannen voor 2023. Omni VR maakt complete virtuele stadstours (digital twin) om een optimale en transparante online centrumpresentatie te geven waarmee potentiële bezoekers naar het stadscentrum worden getrokken.

Centrumgebieden ontwikkelen met online marketing

“Wij hebben sterk de verwachting dat stakeholders van winkelcentra het belang van online marketing in 2023 nog meer gaan inzien. Met online marketing kan het verschil met webshops aangetoond worden, zodat uiteindelijk meer bezoekers naar het centrumgebied getrokken worden. Dit kan onder andere door het inzetten van virtual reality, waar je online een ‘real-life’ beleving kan meegeven. De afgelopen jaren hebben centrumgebieden het fundament steeds beter op orde gekregen en dit in combinatie met corona zorgt ervoor dat de volgende stap op het gebied van online marketing gemaakt kan én moet gaan worden.”

Gebieden in beeld brengen met onze 2.0 virtual tour van het centrumgebied

“We willen dit jaar centrumgebieden kennis laten maken met ons vernieuwde product. Het verbeterde product heeft meer mogelijkheden, is in een hogere kwaliteit en is voordeliger dan voorheen. De belangrijkste extra mogelijkheden zijn dat onze klanten de virtual experience zelf kunnen aanpassen en beheren. De aanpassingen die gemaakt worden zijn in de cloud en daarmee direct live. Daarnaast kunnen wij de virtual experience gelaagd maken met voor iedere informatie laag een aparte link, zodat de virtual tour voor veel meer verschillende doeleinden kan worden ingezet dan alleen om consumenten aan te trekken. Wij hebben de verwachting dat wij komend jaar in diverse gebieden actief zijn en in beeld mogen brengen met onze 2.0 virtual tour van het centrumgebied.”

Demo van een virtuele tour in een stadscentrum

“Klik hier om een demo van ons product te zien die we gemaakt hebben van het centrum van Gouda. Wij wilden onze nieuwe apparatuur graag testen voor het gebruik voor winkelgebieden. Als pilot hebben wij voor onze ‘thuishaven’ Gouda gekozen, aangezien we van oorsprong Goudse ondernemers zijn. De pilot is dus op eigen initiatief gemaakt om een goede demo te hebben. Deze virtual experience is op dit moment nog niet live voor Gouda.”

Lees hier meer over kennispartner Omni VR.

Word ook kennispartner
Wij werken graag samen met organisaties die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn om centrumgebieden vooruit te helpen. Wil je ook kennispartner worden of weten wat DNWS voor jou als kennispartner kan betekenen, klik dan hier.

Delen:

Bekijk ook

Gratis inlog DNWS deelnemers op data-centrum Retail Insiders

Retail Insiders is hét semipublieke datacentrum voor retailstakeholders. Je vindt er cijfers over de detailhandel, food, non food en ruim 50 onderliggende branches. Als deelnemer van DNWS kan je nu een gratis account aanmaken op Retail Insiders.

Argaleo sluit zich aan bij DNWS

Onlangs heeft Argaleo zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Business Developer Yvonne van der Steijn stelt Argaleo graag aan jullie voor en vertelt over de plannen voor 2023. Argaleo zorgt voor betere besluitvorming in de binnenstad door integratie van relevante data, weergegeven in een centraal, 3D dashboard van jouw centrumgebied.

Acht belangrijkste uitgangspunten impactanalyse

In opdracht van de Retailagenda heeft Q&A Insights & Consultancy een rapport geschreven over toekomstbestendige en leefbare kernen. Lees hier de 8 belangrijkste uitgangspunten van de impactanalyse.