DNWS-event
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DNWS Centrumpraat – 1 maart 2024 – De sleutel tot succes voor een integrale aanpak in jouw centrumgebied

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we de DWNS Centrumpraat. Een vast moment om met accountmanagers Johan en Marleen op een laagdrempelige manier bij te praten. En dé gelegenheid om collega’s uit het vak te ontmoeten en jullie ervaringen met elkaar te delen.

Programma

We doen een kort rondje langs de velden waarbij je kan delen wat je is opgevallen de afgelopen weken, een succes wat je wilt delen of juist iets waar je tegenaan loopt. Centrumpraat is bedoeld voor alle centrumgebieden die deelnemer zijn van DNWS.

Thema dit keer is: ‘De sleutel tot succes voor een integrale aanpak in jouw centrumgebied’. Samenwerken met ondernemers, eigenaren, gemeente en andere betrokkenen is keihard nodig voor een aantrekkelijk en vitaal centrumgebied. ‘Integraal werken’ is een term die steeds vaker wordt gebruikt. Wat bedoelen we hier precies mee en hoe zorg je voor een integrale aanpak? Wie zijn erbij betrokken en hoe houd je grip als er ontwikkelingen zijn en het anders loopt dan gepland? Rob Weiss van DNWS-kennispartner Wij Ondernemen! neemt je mee in zijn vele praktijkervaringen, de do’s en don’ts en de sleutel tot succes voor een integrale aanpak.

Praktisch

  • Datum: elke eerste vrijdag van de maand
  • Tijd: 09:00 tot 10:00 uur
  • Locatie: Teams
  • Door: Johan Schomaker en Marleen Strien
  • Voor: exclusief voor centrumgebieden die deelnemer zijn bij DNWS. Kennispartners kunnen op verzoek worden uitgenodigd.

Ik ben er bij!

Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan door de bijeenkomst in je agenda te zetten of door een mail te sturen naar Johan Schomaker via j.schomaker@dnws.nl. Tot snel!