DNWS-event
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DNWS Centrumpraat – 3 november 2023 – No parking No business

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we de DWNS Centrumpraat. Een vast moment om met accountmanager Johan op een laagdrempelige manier bij te praten. En dé gelegenheid om collega’s uit het vak te ontmoeten en jullie ervaringen met elkaar te delen.

No parking No business

Het thema van DNWS Centrumpraat op 3 november is ‘No parking No business’. Hoe bereikbaar ben je als centrumgebied en wat mag je tegenwoordig verwachten qua bereikbaarheid?

Tim van Huffelen, adviseur retail & centrumontwikkeling van DNWS-kennispartner Goudappel, neemt ons tijdens deze centrumpraat mee in de ontwikkelingen van toekomstgerichte bereikbaarheid.

Als ervaren ruimtelijk economisch adviseur is Tim altijd op zoek naar oplossingen op maat met het liefst een onderzoeksmatige onderbouwing. Of het nu gaat om omzeteffecten van verkeersingrepen in een winkelgebied, een gemeentelijke parkeeroplossing bij transformatie of een landelijke benchmark van centrumgebieden of daaraan gerelateerde onderwerpen.

Praktisch

  • Datum: elke eerste vrijdag van de maand
  • Tijd: 09:00 tot 10:00 uur
  • Locatie: Teams
  • Door: Johan Schomaker
  • Voor: exclusief voor centrumgebieden die deelnemer zijn bij DNWS. Kennispartners kunnen op verzoek worden uitgenodigd.

Ik ben er bij!

Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan door de bijeenkomst in je agenda te zetten of door een mail te sturen naar Johan Schomaker via j.schomaker@dnws.nl. Tot snel!