DNWS-event
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

DNWS Centrumpraat – 6 oktober 2023 – De meerwaarde van een centrummanager

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we de DWNS Centrumpraat. Een vast moment om met Johan en Remco (accountmanagers) op een laagdrempelige manier bij te praten. En dé gelegenheid om collega’s uit het vak te ontmoeten en jullie ervaringen met elkaar te delen.

De meerwaarde van een centrummanager

Het thema van DNWS Centrumpraat op 6 oktober is De meerwaarde van een centrummanager. Vanuit ons vakgebied zijn we het er allemaal over eens dat een centrummanager absoluut meerwaarde heeft voor een centrum- of winkelgebied. Toch is het een steeds terugkerende vraag ‘wat’ die meerwaarde dan is. Veel gemeenten twijfelen over de kosten. Maar zijn het wel kosten of is het juist een investering in het gebied?Centrummanagement organisaties hebben regelmatig vragen over de invulling van de functie. Wat doet een centrummanager nou wel of juist niet en wat mogen we verwachten van hem of haar? Hoe krijgen we de rol nog duidelijker uitgelegd aan leden van een centrum- of winkelgebied organisatie?

Om het draagvlak voor de positie van centrummanagers te verhogen gaan we wat dieper op de rol van centrummanager in en discussiëren we met elkaar over nut, verwachtingen en de noodzaak van de functiecentrummanager. Natuurlijk is er ruimte voor interactie en om ervaringen met andere centrumgebieden uit te wisselen.

Centrumpraat is bedoeld voor alle centrumgebieden die deelnemer zijn van DNWS. Op verzoek kan er ook een kennispartner aanhaken, bijvoorbeeld wanneer een thema heel actueel is. Als er een thema is waar iedereen meer over wil weten, wordt er een apart moment ingepland waarin een kennispartner hier meer over vertelt.

Praktisch

  • Datum: elke eerste vrijdag van de maand
  • Tijd: 09:00 tot 10:00 uur
  • Locatie: Teams
  • Door: Johan Schomaker en Remco Heeren
  • Voor: exclusief voor centrumgebieden die deelnemer zijn bij DNWS. Kennispartners kunnen op verzoek worden uitgenodigd.

Ik ben er bij!

Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan door de bijeenkomst in je agenda te zetten of door een mail te sturen naar Johan Schomaker via j.schomaker@dnws.nl. Tot snel!

Landelijk congres ‘Samen werkt’ – centrumorganisaties van morgen

Op 6 november organiseren DNWS en Stad & Co het congres ‘Samen werkt’. Ben je:
– benieuwd wat de ideale organisatievorm voor jouw centrumgebied is?
– op zoek naar tips om direct beter samen te werken in jouw centrumgebied?
– nieuwsgierig naar de centrumorganisaties van de toekomst?
Kom dan op 6 november naar het congres ‘Samen werkt’ in Rotterdam. Tijdens de deelsessie ‘Succesvol centrummanagement, hoe doe je dat?’ vertelt Peter Brouwer (CMA) over succesvol centrummanagement en wat een goede centrummanager nodig heeft. Lees meer over het congres ‘Samen werkt’.