DNWS-event
Laden Evenementen

DNWS Centrumpraat – 6 september 2024

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we de DWNS Centrumpraat. Een vast moment om met accountmanagers Johan en Marleen op een laagdrempelige manier bij te praten. En dé gelegenheid om collega’s uit het vak te ontmoeten en jullie ervaringen met elkaar te delen.

Programma

We doen een kort rondje langs de velden waarbij je kan delen wat je is opgevallen de afgelopen weken, een succes wat je wilt delen of juist iets waar je tegenaan loopt. Centrumpraat is bedoeld voor alle centrumgebieden die deelnemer zijn van DNWS. Op verzoek kan er ook een kennispartner aanhaken, bijvoorbeeld wanneer een thema heel actueel is. Als er een thema is waar iedereen meer over wil weten, wordt er een apart moment ingepland waarin een kennispartner hier meer over vertelt.

Praktisch

  • Datum: elke eerste vrijdag van de maand
  • Tijd: 09:00 tot 10:00 uur
  • Locatie: Teams
  • Door: Johan Schomaker en Marleen Strien
  • Voor: exclusief voor centrumgebieden die deelnemer zijn bij DNWS. Kennispartners kunnen op verzoek worden uitgenodigd.

Ik ben er bij!

Wil jij er graag bij zijn? Meld je dan aan door de bijeenkomst in je agenda te zetten of door een mail te sturen naar Johan Schomaker via j.schomaker@dnws.nl. Tot snel!