Kennissessie
Laden Evenementen

DNWS congres | Groningen: stad in beweging | 30 en 31 mei 2024


Ga je met ons mee naar Groningen op 30 en 31 mei 2024? DNWS, gemeente Groningen en Groningen City Club organiseren samen een uniek congres met een programma over vernieuwing in de binnenstad. Dit jaar met overnachting! Ben jij er ook bij?

Programma

Paul van den Bosch vertelt namens gemeente Groningen over het strategisch locatiebeleid van de gemeente en hun aanpak. We bezoeken het imposante Forum midden in het centrum en krijgen een presentatie en rondleiding over de mix aan functies die het cultureel centrum aan de Grote Markt biedt.  

Kristiaan Capelle van vastgoedontwikkelaar MWPO neemt ons mee in de transformatie van de oude V&D naar Het Groot Handelshuis. We nemen een kijkje bij het Groot Handelshuis welke reeds is geopend en hét nieuwe zakelijk middelpunt in het centrum zal worden, met o.a. kantoren, flexplekken en vergaderruimtes waar je kunt werken, ondernemen, ontmoeten, lunchen én winkelen.

Zakelijk directeur Esther Moesker van Groninger Museum en Else Weelink directeur Marketing Groningen vertellen over de programmering in de binnenstad en delen hoe zij hun kennis vanuit de culturele sector inzetten voor de binnenstad.  

We wandelen door de binnenstad en zien hoe lokale ondernemers, verenigd in het platform Lutje Lokaal (meer dan 70 ondernemers), een belangrijke bijdrage leveren aan een onderscheidend aanbod.

Ook bezoeken we Meerstad, net buiten het centrum, waar de Maripaan Groep een innovatief concept van Jumbo heeft geopend. De SuperHub, waar deze Jumbo gevestigd is, heeft inmiddels diverse prijzen gewonnen waaronder de Groninger Architectuurprijs. Luister mee hoe ondernemer en directeur Paul Papo voorop loopt in retail innovatie en continu in beweging is. 

Het programma wordt uiteraard gecombineerd met voldoende gelegenheid tot netwerken en eten en borrelen op leuke plekken in de stad. Kortom, dit is een congres dat je niet mag missen.

Tip: kom met collega’s uit jouw centrumgebied en maak er een teambuilding activiteit van. Want, samen ideeën opdoen is leuker! 

Praktisch

  • Het congres is exclusief voor DNWS deelnemers en kennispartners. 
  • Er zijn 125 plekken beschikbaar.
  • Een aanmelding voor het congres betekent dat je beide dagen aanwezig bent.
  • Indien je in de buurt woont kun je uiteraard thuis overnachten. In dit geval betaal je alleen een vergoeding voor het diner van ongeveer 50 euro. Als je blijft slapen betaal je een vergoeding voor het diner en het hotel van ongeveer 125 euro.

Aanmelden

Naam(Vereist)
(dit is voor ons om een indicatie te krijgen, je kunt je keuze later nog wijzigen)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.