De lockdown voorbij: de invloed op winkelgebieden en nieuwe omzetkansen

Dichte deuren, lege winkelstraten, meer online verkopen … tijdens de lockdowns van de afgelopen twee jaar veranderde het winkelgedrag. Corona laat overal haar sporen na. Ook in het retaillandschap. Wat betekent dit voor u als retailer?
Locatus praat u bij over de ontwikkelingen post-corona en adviseert over de toekomst.

Enkele vragen die aan bod komen:

  • Is de invloed van corona op de retail blijvend?
  • Ik wil naar een andere locatie. Of uitbreiden naar een extra locatie. Is dit het juiste moment?
  • Hoe is het verzorgingsgebied, en zal dit binnenkort veranderen?
  • Welke omzet zou ik hier kunnen draaien?

Download hieronder de whitepaper ‘De lockdown voorbij: de invloed op winkelgebieden en nieuwe omzetkansen’.

Delen:

Bekijk ook

Met creativiteit, realiteitszin en ondernemerschap gebieden in beweging zetten!

Realfort nieuwe kennispartner DNWS. Vanaf oktober dit jaar is Realfort kennispartner van DNWS. Als onafhankelijk dienstverlener met decennia ervaring in retail, vastgoed en transformaties, creëren we waarde voor gebruikers en eigenaren. Met creativiteit, realiteitszin en ondernemerschap zetten wij gebieden in beweging op weg naar een duurzame toekomst!

Versterking winkelgebieden Soest

De vijf winkelgebieden in Soest en Soesterberg versterken. Dat is wat de gemeente Soest begin 2022 vroeg aan Expertteam Centrumgebieden Coöperatie U.A. Met behulp van subsidie van de provincie Utrecht zijn wij gedurende 1 jaar aan de slag gegaan met 2 hoofddoelstellingen: het versterken van de organisatie- en uitvoeringskracht van de winkelgebieden en het tegengaan van de groeiende leegstand in deze gebieden.

Zet als centrumprofessional de volgende stap en neem actief deel aan Intervisie bijeenkomsten

Geschreven door intervisiebegeleider Jacqueline Brouwer-Blok. Wil je als centrumprofessional een volgende stap zetten? Doe dan actief mee aan de intervisiebijeenkomsten van CMA. Onlangs hebben enthousiaste centrumprofessionals met succes het eerste CMA-intervisietraject afgerond. Dit traject bestond uit drie eendaagse bijeenkomsten waarbij deelnemers veel hebben geleerd en waardevolle feedback hebben gekregen.