Locatus: Factsheet Retaildata Benelux 2022

De database van Locatus geeft actuele informatie voor beslissingen over winkellocaties en retailvastgoed. Locatus verzamelt ruim 20 jaar zelf informatie over alle winkels en consumentgerichte, dienstverlenende bedrijven. Van modewinkel tot kapper, van restaurant tot benzinestation en van schoenwinkel tot supermarkt. De buitendienst bezoekt en onderzoekt jaarlijks alle winkelgebieden in de Benelux. De verzamelde gegevens, zoals (winkel)naam, winkelverkoopvloeroppervlak, formule en branche worden geregistreerd in de database. Naast gegevens op pandniveau bevat Locatus Online ook informatie over winkelgebieden, verzorgingsgebieden, winkelpassanten, digitale retailplattegronden en analysetools.

Download hieronder de ‘Factsheet Retaildata Benelux 2022’ van Locatus.

Delen:

Bekijk ook

Zet als centrumprofessional de volgende stap en neem actief deel aan Intervisie bijeenkomsten

Geschreven door intervisiebegeleider Jacqueline Brouwer-Blok. Wil je als centrumprofessional een volgende stap zetten? Doe dan actief mee aan de intervisiebijeenkomsten van CMA. Onlangs hebben enthousiaste centrumprofessionals met succes het eerste CMA-intervisietraject afgerond. Dit traject bestond uit drie eendaagse bijeenkomsten waarbij deelnemers veel hebben geleerd en waardevolle feedback hebben gekregen.

Terugblik DNWS Deep Dive, woensdag 6 september 2023

Gisteren vond de eerste DNWS Deep Dive plaats als vervolg op de Meet & Greet die we begin dit jaar hebben georganiseerd. Het was een geslaagde bijeenkomst!

Notitie omzetmonitoring centrumgebieden

DNWS heeft samen met Retail Insiders en kennispartner AnalyZus verschillende databronnen voor omzetmonitoring op een rij gezet. Lees de notitie op het Chainels kanaal van DNWS of vraag de notitie aan via Retail Insiders en ontdek welke bronnen voor jouw centrumgebied interessant zijn.