Locatus: Factsheet Retaildata Benelux 2022

De database van Locatus geeft actuele informatie voor beslissingen over winkellocaties en retailvastgoed. Locatus verzamelt ruim 20 jaar zelf informatie over alle winkels en consumentgerichte, dienstverlenende bedrijven. Van modewinkel tot kapper, van restaurant tot benzinestation en van schoenwinkel tot supermarkt. De buitendienst bezoekt en onderzoekt jaarlijks alle winkelgebieden in de Benelux. De verzamelde gegevens, zoals (winkel)naam, winkelverkoopvloeroppervlak, formule en branche worden geregistreerd in de database. Naast gegevens op pandniveau bevat Locatus Online ook informatie over winkelgebieden, verzorgingsgebieden, winkelpassanten, digitale retailplattegronden en analysetools.

Download hieronder de ‘Factsheet Retaildata Benelux 2022’ van Locatus.

Delen:

Bekijk ook

Terugblik inspiratiesessie ‘Artificial intelligence in centrumgebieden’

Eind april organiseerden we bij DNWS de inspiratiesessie 'Artificial intelligence in centrumgebieden'. Wilco Verdoold verzorgde een inspirerende sessie en daarom delen wij graag nog wat citaten en tips:

Hoe geef ik écht betekenis aan mijn data?

Data speelt een steeds grotere rol in de aansturing van winkelgebieden. Veel centrumgebieden worstelen met de vraag welke data echt van belang zijn, welke bron of leverancier ze het beste kunnen gebruiken en vooral hoe ze de data vervolgens kunnen benutten en toepassen. Anouk Mensen van onze kennispartner Analyzus neemt je mee in de mogelijkheden en hoe je hierin keuzes kunt maken.

Sla je slag met het Koopstromenonderzoek

Eind februari kwam het Koopstromenonderzoek Oost Nederland uit. Wij merken dat niet iedereen het Koopstromenonderzoek kent en er gebruik van maakt. Wat is het? En hoe kan je je slag hiermee slaan?