Locatus: Factsheet Retaildata Benelux 2022

De database van Locatus geeft actuele informatie voor beslissingen over winkellocaties en retailvastgoed. Locatus verzamelt ruim 20 jaar zelf informatie over alle winkels en consumentgerichte, dienstverlenende bedrijven. Van modewinkel tot kapper, van restaurant tot benzinestation en van schoenwinkel tot supermarkt. De buitendienst bezoekt en onderzoekt jaarlijks alle winkelgebieden in de Benelux. De verzamelde gegevens, zoals (winkel)naam, winkelverkoopvloeroppervlak, formule en branche worden geregistreerd in de database. Naast gegevens op pandniveau bevat Locatus Online ook informatie over winkelgebieden, verzorgingsgebieden, winkelpassanten, digitale retailplattegronden en analysetools.

Download hieronder de ‘Factsheet Retaildata Benelux 2022’ van Locatus.

Delen:

Bekijk ook

Verbeelding als verbindende kracht

Het creëren van vitale centrumgebieden is maatwerk en een integrale opgave, waarbij zowel zachte als harde maatregelen met elkaar verbonden moeten worden. Verbeelding speelt hierbij een verbindende rol, omdat het opgaven en oplossingen inzichtelijk maakt. Een krachtig beeld of verhaal kan je raken en een emotionele verbinding met de plek creëren.

Gratis inlog DNWS deelnemers op data-centrum Retail Insiders

Retail Insiders is hét semipublieke datacentrum voor retailstakeholders. Je vindt er cijfers over de detailhandel, food, non food en ruim 50 onderliggende branches. Als deelnemer van DNWS kan je nu een gratis account aanmaken op Retail Insiders.

Omni VR sluit zich aan bij DNWS

Onlangs heeft Omni VR zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Hans van der Post stelt Omni VR graag aan jullie voor en vertelt over de plannen voor 2023. Omni VR maakt complete virtuele stadstours (digital twin) om een optimale en transparante online centrumpresentatie te geven waarmee potentiële bezoekers naar het stadscentrum worden getrokken.