Lokka sluit zich aan bij DNWS


Onlangs heeft Lokka zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Eigenaar Alexander Sinke stelt Lokka graag aan jullie voor.

Lokka zorgt voor persoonlijk contact

“Anders dan de meeste platformen, draait Lokka om echt persoonlijk contact. Contact tussen winkelier en koper. Op Lokka.nl geven consumenten zelf aan advies te willen van lokale winkels. Op basis van locatie en wensen krijgen de juiste winkels van ons een seintje en kunnen deze winkels via de Lokka app de klant helpen. Het eerste contact is online, maar de koop over het algemeen gewoon in de winkel.”

Combinatie online en offline retail

“In 2023 zullen online en offline retail nog meer samensmelten. Consumenten zullen meer online oriënteren, maar de stap van online naar lokale winkel wordt vele malen naadlozer. Dat vraagt goede samenwerkingen binnen centrumgebieden.”

Wat kan Lokka voor jouw centrumgebied betekenen?

“Hoe krijgen we consumenten die zich online oriënteren toch naar de binnenstad? Door de binnenstad online bereikbaar te maken. Lokka maakt een centrumgebied volledig online bereikbaar, in slechts een paar minuten. Geen opstarttijd of kosten, gelijk beginnen.”

Lees hier meer over kennispartner Lokka.

Word ook kennispartner
Wij werken graag samen met organisaties die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn om centrumgebieden vooruit te helpen. Wil je ook kennispartner worden of weten wat DNWS voor jou als kennispartner kan betekenen, klik dan hier.

Delen:

Bekijk ook

Terugblik inspiratiesessie ‘Artificial intelligence in centrumgebieden’

Eind april organiseerden we bij DNWS de inspiratiesessie 'Artificial intelligence in centrumgebieden'. Wilco Verdoold verzorgde een inspirerende sessie en daarom delen wij graag nog wat citaten en tips:

Hoe geef ik écht betekenis aan mijn data?

Data speelt een steeds grotere rol in de aansturing van winkelgebieden. Veel centrumgebieden worstelen met de vraag welke data echt van belang zijn, welke bron of leverancier ze het beste kunnen gebruiken en vooral hoe ze de data vervolgens kunnen benutten en toepassen. Anouk Mensen van onze kennispartner Analyzus neemt je mee in de mogelijkheden en hoe je hierin keuzes kunt maken.

Hoe aantrekkelijk zijn de pleinen in jouw centrumgebied?

Pleinen functioneren in veel gevallen als de ‘kloppende harten’ van onze samenleving. Maar hoe zorg je ervoor dat pleinen voldoende aantrekkelijk zijn? Daar is onderzoek naar gedaan!