Lokka sluit zich aan bij DNWS


Onlangs heeft Lokka zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Eigenaar Alexander Sinke stelt Lokka graag aan jullie voor.

Lokka zorgt voor persoonlijk contact

“Anders dan de meeste platformen, draait Lokka om echt persoonlijk contact. Contact tussen winkelier en koper. Op Lokka.nl geven consumenten zelf aan advies te willen van lokale winkels. Op basis van locatie en wensen krijgen de juiste winkels van ons een seintje en kunnen deze winkels via de Lokka app de klant helpen. Het eerste contact is online, maar de koop over het algemeen gewoon in de winkel.”

Combinatie online en offline retail

“In 2023 zullen online en offline retail nog meer samensmelten. Consumenten zullen meer online oriënteren, maar de stap van online naar lokale winkel wordt vele malen naadlozer. Dat vraagt goede samenwerkingen binnen centrumgebieden.”

Wat kan Lokka voor jouw centrumgebied betekenen?

“Hoe krijgen we consumenten die zich online oriënteren toch naar de binnenstad? Door de binnenstad online bereikbaar te maken. Lokka maakt een centrumgebied volledig online bereikbaar, in slechts een paar minuten. Geen opstarttijd of kosten, gelijk beginnen.”

Lees hier meer over kennispartner Lokka.

Word ook kennispartner
Wij werken graag samen met organisaties die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn om centrumgebieden vooruit te helpen. Wil je ook kennispartner worden of weten wat DNWS voor jou als kennispartner kan betekenen, klik dan hier.

Delen:

Bekijk ook

Zet als centrumprofessional de volgende stap en neem actief deel aan Intervisie bijeenkomsten

Geschreven door intervisiebegeleider Jacqueline Brouwer-Blok. Wil je als centrumprofessional een volgende stap zetten? Doe dan actief mee aan de intervisiebijeenkomsten van CMA. Onlangs hebben enthousiaste centrumprofessionals met succes het eerste CMA-intervisietraject afgerond. Dit traject bestond uit drie eendaagse bijeenkomsten waarbij deelnemers veel hebben geleerd en waardevolle feedback hebben gekregen.

Terugblik DNWS Deep Dive, woensdag 6 september 2023

Gisteren vond de eerste DNWS Deep Dive plaats als vervolg op de Meet & Greet die we begin dit jaar hebben georganiseerd. Het was een geslaagde bijeenkomst!

3 tips bij het creëren van een bruisend én uniek centrumgebied  

Het creëren van dynamische, groene en aantrekkelijke centrumgebieden is meer dan een hot topic momenteel. Retail heeft altijd een dominante plek ingenomen in het hart van de stad, maar door veranderende consumentenbehoeften- en wensen is het online winkelen opgekomen. Corona heeft dit versneld. Wil je jouw centrumgebied transformeren naar een levendig, sfeervol en groen centrumgebied waar mensen elkaar ontmoeten en graag zijn? Deze drie ultieme tips helpen je daarbij!