Lokka sluit zich aan bij DNWS


Onlangs heeft Lokka zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Eigenaar Alexander Sinke stelt Lokka graag aan jullie voor.

Lokka zorgt voor persoonlijk contact

“Anders dan de meeste platformen, draait Lokka om echt persoonlijk contact. Contact tussen winkelier en koper. Op Lokka.nl geven consumenten zelf aan advies te willen van lokale winkels. Op basis van locatie en wensen krijgen de juiste winkels van ons een seintje en kunnen deze winkels via de Lokka app de klant helpen. Het eerste contact is online, maar de koop over het algemeen gewoon in de winkel.”

Combinatie online en offline retail

“In 2023 zullen online en offline retail nog meer samensmelten. Consumenten zullen meer online oriënteren, maar de stap van online naar lokale winkel wordt vele malen naadlozer. Dat vraagt goede samenwerkingen binnen centrumgebieden.”

Wat kan Lokka voor jouw centrumgebied betekenen?

“Hoe krijgen we consumenten die zich online oriënteren toch naar de binnenstad? Door de binnenstad online bereikbaar te maken. Lokka maakt een centrumgebied volledig online bereikbaar, in slechts een paar minuten. Geen opstarttijd of kosten, gelijk beginnen.”

Lees hier meer over kennispartner Lokka.

Word ook kennispartner
Wij werken graag samen met organisaties die expertise en ervaring hebben die waardevol zijn om centrumgebieden vooruit te helpen. Wil je ook kennispartner worden of weten wat DNWS voor jou als kennispartner kan betekenen, klik dan hier.

Delen:

Bekijk ook

Gratis inlog DNWS deelnemers op data-centrum Retail Insiders

Retail Insiders is hét semipublieke datacentrum voor retailstakeholders. Je vindt er cijfers over de detailhandel, food, non food en ruim 50 onderliggende branches. Als deelnemer van DNWS kan je nu een gratis account aanmaken op Retail Insiders.

Omni VR sluit zich aan bij DNWS

Onlangs heeft Omni VR zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Hans van der Post stelt Omni VR graag aan jullie voor en vertelt over de plannen voor 2023. Omni VR maakt complete virtuele stadstours (digital twin) om een optimale en transparante online centrumpresentatie te geven waarmee potentiële bezoekers naar het stadscentrum worden getrokken.

Argaleo sluit zich aan bij DNWS

Onlangs heeft Argaleo zich als nieuwe kennispartner aangesloten bij DNWS, welkom! Business Developer Yvonne van der Steijn stelt Argaleo graag aan jullie voor en vertelt over de plannen voor 2023. Argaleo zorgt voor betere besluitvorming in de binnenstad door integratie van relevante data, weergegeven in een centraal, 3D dashboard van jouw centrumgebied.