Ondernemers in Elburg bundelen hun krachten

Ongeveer 80 ondernemers, vastgoedeigenaren en vertegenwoordigers van de gemeente Elburg zijn het gesprek aangegaan over ondernemen in de Vesting Elburg. Wat kunnen we veranderen, verbeteren en hoe kunnen we beter gaan samenwerken? Al eerder maakte Elburg plannen voor de historische binnenstad. Helaas eindigde deze plannen vaak onderin de bureaulade.

Actie!

Tijd om in actie te komen! Platform De Nieuwe Winkelstraat is gevraagd om samen met de 80 ondernemers een KIAT te leiden en te achterhalen: wat gaan we nu echt doen? Met de nadruk op “doen” en ‘samen”.

“Ondernemers hebben een eigen verantwoordelijkheid, je kan gaan zitten wachten wat de gemeente voor je gaat doen, maar je kan zelf en samen ook een heleboel voor elkaar krijgen” zo hield gespreksleider Rob Weiss de aanwezigen voor.

Lees hier het hele verslag van de avond.

Redactionele auteursvermelding: Harry Beugelink / Shutterstock.com

Delen:

Bekijk ook

Culemborgse succesformule: vrijwilligers als hart en ziel van de binnenstad

Culemborg is een kleine stad met 30.000 inwoners, maar groots in ideeën en ambities. Wij spraken met Manoli Martín-Camuñas Romero (regisseur binnenstad Culemborg) over hoe de vrijwilligers zo'n succes maken van de binnenstad.

Thema ‘Talent & Impact’ centraal tijdens Nationaal Congres Citymarketing 2024

Op donderdag 6 juni vond in Tilburg het Nationaal Congres Citymarketing plaats. Het thema: uitdagingen omtrent Talent & Impact. Het vinden en binden van talent is een cruciale zaak voor elke stad en regio. Hoe binden steden talent? Accountmanager Marleen Strien deelt haar inzichten van deze dag.

Dit was het congres ‘Groningen: stad in beweging’

Op 30 en 31 mei vond ons tweedaags congres 'Groningen: stad in beweging' plaats. We kijken met trots terug op een geslaagd congres, waarbij binnensteden uit heel Nederland aanwezig waren. Hier lees je alles nog eens rustig na of bleef je het congres opnieuw met het fotoverslag.