Webinar Impulsaanpak Winkelgebieden – 25 januari

Op 21 mei 2024 opent de vierde en tevens laatste ronde van de Impulsaanpak Winkelgebieden. Begin op tijd met de voorbereidingen en schrijf je in voor het webinar dat RVO en de Retailagenda organiseren op donderdag 25 januari van 10.30 tot 11.30 uur. Tijdens het webinar krijg je informatie en tips waar je op moet letten bij de aanvraag, een terugblik op de afgelopen rondes en je kunt vragen stellen tijdens de live chat.

Voor wie?

Het webinar is speciaal voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van een binnenstedelijk gebied, waaronder gemeenten, centrummanagers, retailers, vastgoedeigenaren en andere professionals uit de sector. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. Klik hier voor meer informatie en praktijkverhalen.

Delen:

Bekijk ook

Dit was het congres ‘Groningen: stad in beweging’

Op 30 en 31 mei vond ons tweedaags congres 'Groningen: stad in beweging' plaats. We kijken met trots terug op een geslaagd congres, waarbij binnensteden uit heel Nederland aanwezig waren. Hier lees je alles nog eens rustig na of bleef je het congres opnieuw met het fotoverslag.

Hoe aantrekkelijk zijn de pleinen in jouw centrumgebied?

Pleinen functioneren in veel gevallen als de ‘kloppende harten’ van onze samenleving. Maar hoe zorg je ervoor dat pleinen voldoende aantrekkelijk zijn? Daar is onderzoek naar gedaan!

Sla je slag met het Koopstromenonderzoek

Eind februari kwam het Koopstromenonderzoek Oost Nederland uit. Wij merken dat niet iedereen het Koopstromenonderzoek kent en er gebruik van maakt. Wat is het? En hoe kan je je slag hiermee slaan?