Webinar Impulsaanpak Winkelgebieden – 25 januari

Op 21 mei 2024 opent de vierde en tevens laatste ronde van de Impulsaanpak Winkelgebieden. Begin op tijd met de voorbereidingen en schrijf je in voor het webinar dat RVO en de Retailagenda organiseren op donderdag 25 januari van 10.30 tot 11.30 uur. Tijdens het webinar krijg je informatie en tips waar je op moet letten bij de aanvraag, een terugblik op de afgelopen rondes en je kunt vragen stellen tijdens de live chat.

Voor wie?

Het webinar is speciaal voor iedereen die betrokken is bij de ontwikkeling van een binnenstedelijk gebied, waaronder gemeenten, centrummanagers, retailers, vastgoedeigenaren en andere professionals uit de sector. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden. Klik hier voor meer informatie en praktijkverhalen.

Delen:

Bekijk ook

Terugblik Week van het Centrumgebied

De Week van het Centrumgebied was een succes! Van 5 t/m 8 februari kregen deelnemers en kennispartners tijdens 11 online sessies volop inspiratie en praktische tips over thema’s die spelen in centrumgebieden. Deelnemers en kennispartners kunnen de presentaties terugzien op Chainels.

Hoe organiseer je samenwerking in kleine kernen?

Westland is een middelgrote gemeente met 110.000 inwoners en negen kernen met een onderscheidende dynamiek en een geheel eigen cultuur. De centrumgebieden ’s-Gravenzande, Honselersdijk, De Lier, Monster, Naaldwijk en Wateringen kennen sinds 2015 ieder een eigen Bedrijven Investeringszone (BIZ) die samenwerken met de gemeente en MKB Westland

Met creativiteit, realiteitszin en ondernemerschap gebieden in beweging zetten!

Realfort nieuwe kennispartner DNWS. Vanaf oktober dit jaar is Realfort kennispartner van DNWS. Als onafhankelijk dienstverlener met decennia ervaring in retail, vastgoed en transformaties, creëren we waarde voor gebruikers en eigenaren. Met creativiteit, realiteitszin en ondernemerschap zetten wij gebieden in beweging op weg naar een duurzame toekomst!