Zet als centrumprofessional de volgende stap en neem actief deel aan Intervisie bijeenkomsten

Geschreven door intervisiebegeleider Jacqueline Brouwer-Blok

Wil je als centrumprofessional een volgende stap zetten? Doe dan actief mee aan de intervisiebijeenkomsten van CMA. Onlangs hebben enthousiaste centrumprofessionals met succes het eerste CMA-intervisietraject afgerond. Dit traject bestond uit drie eendaagse bijeenkomsten waarbij deelnemers veel hebben geleerd en waardevolle feedback hebben gekregen.

Wat onze deelnemers zeggen:

“Uitbreiden en verdiepen van mijn netwerk.”

“Uitbreiden van kennis en samen stappen zetten.”

“Leren van elkaars ervaringen, de diepte ingaan, alles gestoeld op de dagelijkse praktijk.”

“Dit is weer een volgende stap, inhoudelijk sterk.”

Tijdens de intervisiebijeenkomsten, onder deskundige begeleiding, bespreken we praktijksituaties en gebruiken we bewezen intervisiemethoden. Dit geeft je nieuwe inzichten en oplossingen voor jouw uitdagingen in het centrumgebied.

Resultaten

Je gaat naar huis met concrete adviezen en nieuwe vaardigheden. De resultaten van intervisie:

  • Aandacht voor elkaars werksituatie in het centrumgebied.
  • Onderling begrip en steun.
  • Gedragsverandering.
  • Betere communicatievaardigheden.
  • Zelfsturend leren.
  • Veel praktische tips, adviezen en ideeën die je direct kunt toepassen.

Volgende intervisiebijeenkomsten

Onze intervisiegroep bestaat uit maximaal zes centrumprofessionals, die drie keer samenkomen in dezelfde samenstelling. De bijeenkomsten duren van 10.30 tot 15.30 uur. De kosten voor deelname aan de drie intervisiebijeenkomsten zijn €395,- excl. btw per persoon. Eventuele locatiekosten zijn niet inbegrepen. De geplande data voor de volgende intervisiegroep zijn: 6 maart, 17 april en 29 mei 2024, met 3 juli als extra datum.

De intervisie wordt begeleid door Jacqueline Brouwer-Blok, een gecertificeerde (loopbaan)coach en intervisiebegeleider. Haar resultaatgerichte aanpak komt voort uit haar ervaring in het personeels- en organisatieadvieswerk in zowel profit- als non-profitorganisaties. Ze begrijpt de taal van ondernemers en medewerkers, en biedt waardevolle ondersteuning.

Wil jij je ontwikkelen als centrumprofessional en deel uitmaken van deze groeiende gemeenschap? Sluit je dan aan bij onze intervisiebijeenkomsten en investeer in je toekomst in het centrumgebied. Meld je aan via rene@centrummanagementacademy.nl of klik hier voor meer informatie.

Lees meer over onze kennispartner CentrumManagement Academy.

Delen:

Bekijk ook

Hoe geef ik écht betekenis aan mijn data?

Data speelt een steeds grotere rol in de aansturing van winkelgebieden. Veel centrumgebieden worstelen met de vraag welke data echt van belang zijn, welke bron of leverancier ze het beste kunnen gebruiken en vooral hoe ze de data vervolgens kunnen benutten en toepassen. Anouk Mensen van onze kennispartner Analyzus neemt je mee in de mogelijkheden en hoe je hierin keuzes kunt maken.

Hoe aantrekkelijk zijn de pleinen in jouw centrumgebied?

Pleinen functioneren in veel gevallen als de ‘kloppende harten’ van onze samenleving. Maar hoe zorg je ervoor dat pleinen voldoende aantrekkelijk zijn? Daar is onderzoek naar gedaan!

Bewonersinitiatieven essentieel voor toekomstige winkelgebieden

Het traditionele winkelcentrum maakt plaats voor een meer dynamische plek, waar zich steeds vaker bewonersinitiatieven vestigen die toegevoegde waarde bieden. Wij spraken met Frodi Fransman (Landelijk Samenwerkingsverband Actieve bewoners) over de toenemende behoefte aan gemeenschap en voorbeelden in winkelgebieden.