Zet als centrumprofessional de volgende stap en neem actief deel aan Intervisie bijeenkomsten

Geschreven door intervisiebegeleider Jacqueline Brouwer-Blok

Wil je als centrumprofessional een volgende stap zetten? Doe dan actief mee aan de intervisiebijeenkomsten van CMA. Onlangs hebben enthousiaste centrumprofessionals met succes het eerste CMA-intervisietraject afgerond. Dit traject bestond uit drie eendaagse bijeenkomsten waarbij deelnemers veel hebben geleerd en waardevolle feedback hebben gekregen.

Wat onze deelnemers zeggen:

“Uitbreiden en verdiepen van mijn netwerk.”

“Uitbreiden van kennis en samen stappen zetten.”

“Leren van elkaars ervaringen, de diepte ingaan, alles gestoeld op de dagelijkse praktijk.”

“Dit is weer een volgende stap, inhoudelijk sterk.”

Tijdens de intervisiebijeenkomsten, onder deskundige begeleiding, bespreken we praktijksituaties en gebruiken we bewezen intervisiemethoden. Dit geeft je nieuwe inzichten en oplossingen voor jouw uitdagingen in het centrumgebied.

Resultaten

Je gaat naar huis met concrete adviezen en nieuwe vaardigheden. De resultaten van intervisie:

  • Aandacht voor elkaars werksituatie in het centrumgebied.
  • Onderling begrip en steun.
  • Gedragsverandering.
  • Betere communicatievaardigheden.
  • Zelfsturend leren.
  • Veel praktische tips, adviezen en ideeën die je direct kunt toepassen.

Volgende intervisiebijeenkomsten

Onze intervisiegroep bestaat uit maximaal zes centrumprofessionals, die drie keer samenkomen in dezelfde samenstelling. De bijeenkomsten duren van 10.30 tot 15.30 uur. De kosten voor deelname aan de drie intervisiebijeenkomsten zijn €395,- excl. btw per persoon. Eventuele locatiekosten zijn niet inbegrepen. De geplande data voor de volgende intervisiegroep zijn: 6 maart, 17 april en 29 mei 2024, met 3 juli als extra datum.

De intervisie wordt begeleid door Jacqueline Brouwer-Blok, een gecertificeerde (loopbaan)coach en intervisiebegeleider. Haar resultaatgerichte aanpak komt voort uit haar ervaring in het personeels- en organisatieadvieswerk in zowel profit- als non-profitorganisaties. Ze begrijpt de taal van ondernemers en medewerkers, en biedt waardevolle ondersteuning.

Wil jij je ontwikkelen als centrumprofessional en deel uitmaken van deze groeiende gemeenschap? Sluit je dan aan bij onze intervisiebijeenkomsten en investeer in je toekomst in het centrumgebied. Meld je aan via rene@centrummanagementacademy.nl of klik hier voor meer informatie.

Lees meer over onze kennispartner CentrumManagement Academy.

Delen:

Bekijk ook

Versterking winkelgebieden Soest

De vijf winkelgebieden in Soest en Soesterberg versterken. Dat is wat de gemeente Soest begin 2022 vroeg aan Expertteam Centrumgebieden Coöperatie U.A. Met behulp van subsidie van de provincie Utrecht zijn wij gedurende 1 jaar aan de slag gegaan met 2 hoofddoelstellingen: het versterken van de organisatie- en uitvoeringskracht van de winkelgebieden en het tegengaan van de groeiende leegstand in deze gebieden.

Terugblik DNWS Deep Dive, woensdag 6 september 2023

Gisteren vond de eerste DNWS Deep Dive plaats als vervolg op de Meet & Greet die we begin dit jaar hebben georganiseerd. Het was een geslaagde bijeenkomst!

3 tips bij het creëren van een bruisend én uniek centrumgebied  

Het creëren van dynamische, groene en aantrekkelijke centrumgebieden is meer dan een hot topic momenteel. Retail heeft altijd een dominante plek ingenomen in het hart van de stad, maar door veranderende consumentenbehoeften- en wensen is het online winkelen opgekomen. Corona heeft dit versneld. Wil je jouw centrumgebied transformeren naar een levendig, sfeervol en groen centrumgebied waar mensen elkaar ontmoeten en graag zijn? Deze drie ultieme tips helpen je daarbij!