CentrumManagement Academy

Dé learning by doing opleiding voor en met de CentrumManagers Community.

Er komt heel wat op je af als CentrumManager en de verwachtingen zijn hoog. Via onze praktische learning by doing opleidingen delen we middels diverse workshops, co-creatie sessies en intervisie-sessies kennis en ervaring met elkaar binnen onze community. Zo maken we elkaar als vakgenoten slimmer! We behandelen trends, ontwikkelingen, sparren over competenties, rollen, we geven je relevante tools en delen enorm veel praktijkervaringen.

De uitkomsten leggen we vast en / of vullen we aan in een tweetal pragmatische stuurwielen, te weten: het stuurwiel voor het centrumgebied en het stuurwiel voor de CentrumManager, waarna deze concreet worden gebruikt en toegepast in jouw praktijk.

In samenwerking met DNWS geven we daarnaast inhoud en invulling aan diverse kennisbijeenkomsten zoals de Nacht van de CentrumManager en Centrumpraat.

Doelgroepen:

  • CentrumManagers / Centrumprofessionals (van starter tot pro)

“Het uitwisselen van kennis, ervaring en inzichten is ontzettend belangrijk om zelf ook verder mee te kunnen groeien en zelf je voordeel mee te kunnen doen. Dus zorg dat je erbij bent en de boot niet mist”

Quote Niek Mares (deelnemer lichting 1)

Ben je als professional actief in een centrumgebied of denk je hierover na? Vergroot dan je kennis en netwerk door deel te nemen aan onze opleiding, intervisie sessies of bijeenkomsten en zet ook koers naar nieuw succes.

Relevantie voor centrumgebieden

Op basis van het stuurwiel voor succesvol CentrumManagement wordt een actieplan opgesteld voor het betreffende gebied. Er wordt hierbij aan de slag gegaan met de volgende zaken:

– Basis op orde
– Samenwerken
– Ken je klant
– Het centrumgebied als merk
– Ontwikkelen ondernemers
– Evalueren en evolueren

Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan het stuurwiel voor de succesvolle CentrumManager, waarbij ingezoomd wordt op de kernvaardigheden van het vak, te weten:

– Verbinder en teamplayer
Juiste taal, juiste niveau
Analytisch en marktkennis
Leiderschap
Pro-actief / uitvoeringsgericht
– Politiek sensitief / strategisch

Centrummanagement Academy van start

Trots op…

7 leergangen en ruim 80 centrummanagers

We zijn er trots op dat we inmiddels 7 leergangen hebben gehad en ruim 80 centrummanagers middels onze opleiding verder hebben mogen brengen in hun dagelijkse praktijk

Kennis van CentrumManagement Academy

Verslag

CentrumManagement Academy: Leren door het in de praktijk te doen

Op 15 februari verzamelden 14 enthousiaste deelnemers zich in het hotel theater Figi in Zeist. Op het programma stond de eerste kennismaking voor de opleiding tot centrummanager van de CentrumManagement Academy (CMA).

Delen: