MK Illumination Holland

MK Illumination Holland is leverancier van seizoensdecoratie en van feestverlichting. We creëren kwalitatief hoogstaande decoraties en lichtprojecten op maat die zorgen voor een feestelijke sfeer in o.a. winkelgebieden , horeca, kantoren , pretparken en evenementen. 

  • Combineert lokale kennis met internationale expertise om een unieke beleving te creëren met op maat gemaakte decoraties en sfeerverlichting;
  • Naast een breed scala aan ornamenten en eyecatchers in onze catalogus kunnen wij voor u als klant ook unieke items ontwerpen ;
  • Wij verzorgen voor u naast ontwerp en productie ook de montage, demontage, opslag en onderhoudt ;
  • Mogelijkheid tot koop , koop met full service of huur.

Relevatie voor centrumgebieden

Decoraties en feestverlichting creëren een prettige sfeer waardoor bezoekers langer willen blijven en meer gaan besteden. Eyecatchers zorgen voor unieke foto momenten die gedeeld zullen worden via social media en daardoor weer nieuwe bezoekers zullen trekken .

Kennis van MK Illumination Holland

Interview

Bram Hulsbosch: “Decoratie en verlichting heeft juist in deze tijden een meerwaarde”

De feestdagen staan voor de deur. Helaas zijn door het oplopend aantal besmettingen in veel gemeenten de Sinterklaasintochten al afgeblazen. Ook kunnen we nog niet voorspellen hoe de kerst er dit jaar uit zal zien. Toch hebben we juist in deze tijd behoefte aan een warm, vrolijk en veilig gevoel, aldus Bram Hulsbosch van MK Illumination.

Delen: