Roelofs Groep

Roelofs heeft veel ervaring in het uitvoeren van projecten in het centrum van steden en dorpen. Onze visie op centrumgebieden is gericht op het creëren van een aantrekkelijke, levendige en duurzame omgeving. Het centrum van een stad of dorp vormt het hart vormt van de gemeenschap. Daarom streven we ernaar om hoogwaardige projecten te realiseren die zowel functioneel als esthetisch aansprekend zijn. We richten ons op het verbeteren van de mobiliteit, het creëren van groene ruimtes en het bevorderen van sociale interactie.

Bij elk project houden we rekening met de specifieke behoeften en kenmerken van de locatie. We werken nauw samen met (gemeentelijke) opdrachtgevers en lokale belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de projecten aansluiten bij de wensen van de gemeenschap. Met onze expertise en betrokkenheid blijft Roelofs bijdragen aan de ontwikkeling van levendige centrumgebieden die aantrekkelijk zijn voor zowel bewoners als bezoekers.

Doelgroepen

  • Overheden (gemeente, provincies, waterschappen en het Rijk)
  • Projectontwikkelaars
  • Aannemers
  • Woningcorporaties
  • Energiecorporaties
  • Retail en bedrijfsleven

Verschenen artikelen

Relevantie voor centrumgebieden

Trots op…

Het project Centrumplan Didam

In een bouwteam met de gemeente Montferland internsief samengewerkt aan de vernieuwing van het centrum van Didam. Deze renovatie was een belangrijk project voor de lokale ondernemers, om het centrum te transformeren tot een levendige en moderne plek voor inwoners en bezoekers. Nu, na jaren van intensief samenwerken met de gemeente, de ondernemers én de inwoners, is het centrum van Didam volledig vernieuwd. Het is een bruisende plek geworden waar mensen kunnen winkelen, ontspannen en genieten van de sfeer.

Kennis van Roelofs groep

Artikel

Meer waarde aan ruimte

De Roelofs Groep is sinds kort kennispartner van DNWS. Onze expertise ligt onder andere op het terrein van gebiedsontwikkeling, mobiliteit, water, energie en grondstoffen. Roelofs beheert het totale traject van een project en heeft meerdere succesvolle centrumprojecten uitgevoerd: van gebiedsontwikkeling, advies en ontwerp, tot realisatie, beheer en onderhoud.

Delen: