DNWS-event
Laden Evenementen

De Nacht van de Centrummanager

Op 7 december organiseren we (DNWS, CMA, gemeente Nijmegen en Huis voor de Binnenstad Nijmegen) de Nacht van de Centrummanager in Nijmegen. Een leuke avond om elkaar te ontmoeten, inspireren en bij te praten over ons boeiende vak. Alle centrummanagers van Nederland, ook niet aangesloten bij DNWS of CMA, zijn van harte welkom. 

In het stadhuis van Nijmegen vertelt Binnenstadmanager Maarten Mulder hoe Huis voor de Binnenstad de samenwerking met City Marketing heeft opgepakt en hoe het centrumgebied zich herpositioneert vanwege nieuwe kansen in het Waalgebied. Daarna nemen we een kijkje in de binnenstad en bezoeken we onder andere de oudste winkelstraat van Nederland, het voormalige V&D complex en de nu nog overdekte Molenpoortpassage die een nieuw leven krijgen. 

Programma
17:00 uur: Inloop en ontvangst in het Stadhuis van Nijmegen 
17:30 uur: Welkom door Wethouder John Brom (Gemeente Nijmegen) 
17:40 uur: Presentatie door  Maarten Mulder (Huis van de Binnenstad)  
18:15 uur: Bezoek aan de binnenstad  
19:30 uur: Gezamenlijk diner bij de Hemel (Franseplaats 1, 6511 VS Nijmegen)
21.00 uur: Einde  

Praktisch
We vragen voor deelname een eigen bijdrage van € 60,- voor het diner. Het arrangement bestaat uit diner inclusief drankje bij het voor- en hoofdgerecht en koffie na. Overige drankjes kan je zelf die avond afrekenen. Na aanmelding sturen we een factuur die vooraf betaald moet worden. 

Aanmelden Nacht van de Centrummanager

Het is niet meer mogelijk om aan te melden. Het evenement is een succes en zit op dit moment vol.