Kennispartners

Kennisontwikkeling en het praktisch vertalen en delen van inspiratie, kennis en een professioneel netwerk is één van de belangrijkste activiteiten van DNWS. Onze kennispartners spelen hier een belangrijke rol in. Op deze pagina vind je alle aangesloten kennispartners met een eigen pagina waar zij vertellen wat ze kunnen betekenen voor centrumgebieden.

Filters:

FanWork Marketing

Maak kennis met FanWork: Wij zijn experts in het veroorzaken van drukte op ieder gebied.

DISCvision

DISCvision is gespecialiseerd in leefstijlonderzoek en doelgroep segmentatie.

Roelofs Groep

Als ingenieursbureau en aannemer is Roelofs totaaloplosser in de infrastructuur

RuimteVerhaal

RuimteVerhaal helpt overheden, vastgoedeigenaren en ondernemers(verenigingen) met het maken van memorabele centra. We werken aan onderzoeken, visies en uitvoeringsprojecten.

WF communicatie BV

Gedreven en helemaal thuis in marketing en promotie van winkelgebieden. Ieder deskundig vanuit z’n eigen kennis, ervaring, interesses en ideeën. Wij kennen de trends. Weten wat er speelt en spelen er op in. Hoe omvangrijk of beperkt het budget ook is, WF haalt het maximale uit elke geïnvesteerde euro. Wij zetten je winkelcentrum of winkelgebied op de kaart en ontzorgen je daarbij volledig.

Bureau Buhrs

Bureau Buhrs draagt bij aan een succesvolle toekomst voor stad en land. Dat doen we door het positioneren, programmeren en profileren van (winkel)gebieden en organisatie met behulp van onze eigen hands-on methodieken. Wij onderscheiden ons door onze participatieve, laagdrempelige werkvormen en aandacht voor alle stakeholders wat leidt tot gedragen adviezen én betrokkenheid bij de uitvoering: Samen Merken!

Realfort

Wij van Realfort houden van de stad! Als onafhankelijk dienstverlener met decennia ervaring in retail, vastgoed en transformaties, creëren we waarde voor gebruikers en eigenaren. Praatjes vullen geen gaatjes, en zeker geen leegstand! Met creativiteit, realiteitszin en ondernemerschap zetten wij gebieden in beweging op weg naar een duurzame toekomst!

Koninklijke Centrale Vereniging Ambulante Handel (CVAH)

Belangenvereniging en Kenniscentrum van en voor de Ambulante Handel in Nederland.

CentrumManagement Academy

CMA helpt centrumprofessionals verder met een pragmatische opleiding gestoeld op praktijkervaring, succesvolle voorbeelden én de uitkomsten van onderzoek in grote én kleine centrumgebieden. Verder organiseert CMA intervisie sessies en onderhoudt zij samen met DNWS een centrummanagerscommunity waarin onderlinge vragen worden beantwoord en kennis wordt uitgewisseld.

Sweco

Sweco ontwerpt en ontwikkelt duurzame samenlevingen en steden van de toekomst, en is Europa’s grootste architecten- en ingenieursadviesbureau.