Centrumverbinder

Heb jij ook moeite om jullie centrumgebied te activeren? Vraag jij je af hoe je alle belanghebbenden bij elkaar brengt en gezamenlijk vooruitgang kunt boeken? Dan ben je bij Centrumverbinder aan het juiste adres. Wij helpen jou bij het continu stimuleren van de sociale meerwaarde voor jullie centrumgebied.

Het doel van Centrumverbinder
Ons doel is om alle belanghebbenden bij een centrum met elkaar te verbinden. Door middel van co-creatie werken we samen aan het activeren van het centrumgebied. Bezoekers kunnen genieten van leuke ervaringen, ondernemers kunnen hun omzet vergroten, gemeenten kunnen een aantrekkelijke omgeving creëren en vastgoedeigenaren kunnen hun panden verhuren. Door belangen op elkaar af te stemmen, kunnen we gezamenlijk vooruitgang boeken.

Voor wie?
Centrumverbinder richt zich op alle belanghebbenden bij een centrumgebied. Dit zijn onder andere: ondernemers, vastgoedeigenaren, gemeenten en bezoekers. Of je nu op zoek bent naar meer omzet, een aantrekkelijke omgeving of leuke ervaringen, wij helpen jou om dit te bereiken.

Elkaar versterken
Samen kijken we naar wat er nodig is om jouw centrumgebied nieuw leven in te blazen. Door belangen op elkaar af te stemmen, kunnen we gezamenlijk vooruitgang boeken.

Relevantie voor centrumgebieden

Er zijn een zestal kerngebieden waar ons hart van gaat huppelen, te weten:

– Sociale Meerwaarde stimuleren
– Stakeholdersmanagement & Participatie
– Merkidentiteit van het centrum
– Het centrumgebied als warenhuis
– Centrumgebied activatie
– Learning by doing trainingen

Centrumverbinder groepsfoto

Trots op…

Wij geloven in learning by doing vanuit co-creatie met ervaringsdeskundigen, te weten experts en tevens de mensen in het veld.

Momenteel zijn we hiermee aan de slag bij:

  • De CentrumManagement Academy (voor en met centrummanagers)
  • Het Centrum Coach Café (voor en met centrumondernemers)
  • Kartrekkers Rotterdam (voor en met een mix van ondernemers, vastgoed en overheid)
  • Team BCF, gemeente Rotterdam (voor en met bedrijfscontactfuntionarissen)

Delen: