Chainels

Chainels biedt alle tools om jouw binnenstad efficiënt online te beheren. Informeer iedereen over het laatste nieuws, veiligheid en evenementen via de website, app of nieuwsbrief. Geef lokale autoriteiten, zoals de gemeente en politie, de mogelijkheid om direct te communiceren met de ondernemers. Met Chainels heb je altijd toegang tot een actuele database van jouw gebied, die je ook kan inzetten om de consument van juiste informatie te voorzien.

De website en app van Chainels brengen alle ondernemers en dienstverleners binnen een winkelgebied met elkaar in verbinding. Community beheerders kunnen eenvoudig alle stakeholders op de hoogte brengen van relevant nieuws en hebben altijd toegang tot de actuele database. Ook biedt het ondernemers een platform om nieuws te delen (bijv. over nieuwe bestuursleden, maatregelen of evenementen), te discussiëren en elkaar te waarschuwen voor verdachte situaties. Ook een wijkagent of gemeentefunctionaris kan eenvoudig relevante informatie delen met de hele community.

Relevantie voor centrumgebieden

Wij zijn gespecialiseerd in het faciliteren van de interne communicatie van winkelgebieden. Ons platform is in samenwerking met onze diverse klanten ontwikkeld, zodat de structuur en de diverse modules aansluiten bij de dagelijkse gang van zaken in winkelgebieden. Er wordt constant aan het platform gewerkt, waardoor het altijd aan de laatste standaarden voldoet. De klant is de expert, de ruim 70 gebieden die met het platform werken hebben gezamenlijk invloed op de nieuwe features die ontwikkeld worden. We geloven dat we met onze focus altijd deel uitmaken van een totaaloplossing. Het platform is daarom eenvoudige te koppelen aan andere systemen.

Kennis van Chainels

Interview

Alles draait om samenwerking en begint met communicatie

Als tijdens een crisis één ding voelbaar wordt, is het de behoefte aan en het belang van goede communicatie. Christian Kimmel van Chainels legt uit waarom.

Delen: