Stad&Co

Stad & Co is gespecialiseerd in projecten, activiteiten en onderzoeken die winkel- en horecagebieden, bedrijventerreinen en buurten economisch en sociaal sterker maken.

Onze drijfveer is simpel en ambitieus tegelijk: samen de stad mooier maken. Hoe? Door mensen en partijen te verbinden en met alles wat we in huis hebben te steunen bij het verbeteren van hun eigen omgeving. Al onze kennis delen we daarbij graag vrijuit. Doel van ieder vraagstuk of project is zoveel mogelijk verbetering, vooruitgang en voordeel te creëren voor alle betrokken mensen en organisaties. Onze inspanningen zijn er daarom altijd op gericht anderen het beste uit zichzelf te laten halen en collectief échte en merkbare verbeteringen te realiseren. We gaan daarvoor persoonlijke en duurzame relaties aan en we werken resultaatgericht samen op basis van vertrouwen. Onze aanpak is altijd inhoudelijk, innovatief én maakt gebruik van de energie die ontstaat wanneer iedereen samenwerkt aan een doel. 

Relevatie voor centrumgebieden

Concreet adviseert en ondersteunt Stad & Co:

  • ondernemers die samen met andere partijen (willen) werken aan verbetering van hun ondernemingsklimaat; in binnensteden, dorpscentra, winkel- en horecagebieden, bedrijventerreinen en buurten;
  • vastgoedeigenaren die samen met andere partijen (willen) werken aan economisch vitale winkel- en horecagebieden met een prettig leefklimaat;
  • overheden die samen met andere partijen (willen) werken aan draagvlak voor beleid en slagkracht voor beleidsrealisatie.

Kennis van Stad&Co

Blog

BIZ in tijden van corona

Het afgelopen jaar is mij regelmatig gevraagd of het wel slim is om in coronatijd een BIZ op te zetten. Mijn antwoord is altijd volmondig JA.
Blog

Samen klimmen naar een toekomstbestendig Duindorp Schoorl

De kleine en pittoreske Noord-Hollandse dorpjes Schoorl, Groet en Camperduin zijn door hun ligging sinds jaar en dag ook grote toeristische trekpleisters. Toch wilde het met de samenwerking tussen ondernemers al langere tijd niet goed lukken en klonk er ook kritiek op de gemeente.

Delen: