CentrumCompagnon

Jeroen is een betrokken, professionele en enthousiaste adviseur. Hij biedt advies en ondersteuning op basis van kennis, analytisch vermogen en ervaring en is communicatief zeer vaardig. Jeroen werkt gestructureerd en sterk procesmatig. Hij geeft mensen de ruimte, kan goed luisteren en creëert op deze basis een breed draagvlak. Hij is in staat in kleine en grote groepen overtuigend te presenteren, en daarmee ook een gedreven aanvoerder van een team. De combinatie van bovenstaande kwaliteiten en eigenschappen maakt dat Jeroen in staat is om zowel één op één als binnen groepen een breed commitment te creëren. Vervolgens maakt hij met een groot doorzettingsvermogen vanuit dit draagvlak en deze betrokkenheid het verschil voor de collectieven in de gebieden waar hij actief is.  

Relevantie voor centrumgebieden

Het ontbreekt ondernemerscollectieven vaak aan tijd, kennis, expertise of het juiste netwerk om de uitstraling van hun eigen (winkel)gebied te verbeteren en voldoende focus aan te brengen in de projecten die bijdragen aan een schoon, heel, veilig, aantrekkelijk en daarmee toekomstbestendig (winkel)gebied. Jeroen weet als Centrumcompagnon ondernemers en overige stakeholders binnen een gebied te verbinden. Hij draagt bij aan de professionalisering van het ondernemerscollectief als gesprekspartner binnen aandachtsgebieden zoals marketing, openbare ruimte, bereikbaarheid, toekomst en onderzoek en ondersteuning en ontwikkeling van ondernemers. Het advies en de ondersteuning door Jeroen draagt eraan bij dat deze collectieven effectiever en daadkrachtiger op kunnen treden en dit draagt bij aan economisch sterke, relevante en daarmee vitale gebieden.

Kennis van CentrumCompagnon

Interview

“Benut de potentie van Boxtel in het midden van vier belangrijke natuurgebieden”

Eind september vond er in Boxtel een werksessie plaats naar aanleiding van het Kom-In-Actie-Traject dat het winkelgebied onlangs doorlopen heeft. Samen met Luc Broos (Centrummanagement Boxtel) en Diana van den Borne (ondernemer) kijken we terug op deze avond.

Delen: